Özbek: "İster müebbet versinler, ister Taksim'de assınlar!"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Dursun Özbek: "UEFA, futbolun şike ile ilişkilendirilmesine karşı çıkmış. Konuşmamda kimseyi rencide etmedim ama insanlar alıngan olabilir."

Dursun Özbek: "TFF içeriğini bildirmeden, sadece tapeyi göndererek sportmenliğe aykırı diye savunmamı istemiş."

Dursun Özbek: "İster müebbet versinler, isterlerse Taksim Meydanı'nda sallandırsınlar, ben Galatasaray duruşundan ödün vermem!"

Dursun Özbek: "Zamanında UEFA tarafından yapılan uyarılar pek dikkate alınmamış ve bugünkü durum ortaya çıkmış."

Dursun Özbek: "Yapılan zararın boyutu gerçekten büyük! Toplam 164 Milyon €'luk zarar söz konusu."

Dursun Özbek: "UEFA'ya dedim ki; Galatasaray zarar etmiş ama borçlarını, vergilerini, sporcu paralarını ödemiş."

Dursun Özbek: "Ayrıca yönetimimize bir şans verilmesi gerektiğini söyledim ancak süreyi uzatmadılar."

Dursun Özbek: "Galatasaray UEFA'dan 1 yıl ceza aldı. Bu verilen ceza haksız."

Dursun Özbek: "UEFA, mektubunda bu yıl ve sonraki yıl içindeki zarar 10 M €'ya inerse 1+1 yıllık cezanın +1'inin işletilmeyeceğini söyledi."

Dursun Özbek: "Maddi konulardaki hatalarımızın cezasını sportif anlamda çekmemiz doğru değil."

Dursun Özbek: "UEFA'ya buradan çağrı yapıyorum; bu yönetimin iradesinin cesaretlendirilmesini talep ediyorum."

Dursun Özbek: "23 Şubat'ta gidip görüşeceğiz, ceza vermenin bir anlamı olmadığını anlatacağız. UEFA'nın bizi haklı bulacağını umuyorum."

Dursun Özbek: "Amatör sporlarda sponsor bulmak çok zorlaştı. İnsanlar farklı sebepler nedeniyle sponsorluktan kaçıyor."

Dursun Özbek: "Basketbol şubesinin biz göreve gelmeden önce 14-15 M $ bütçesi vardı. Bu yıl 6 M $'a indirdik, gelecek yıl 3 M $ olacak."

Son düzenleme:
Bu durmadan Uefa ceza verdi diyor. En sonunda cezayi kurtardim diyecek. yalanci başgan

Seneye 3 milyon euro olacakmiş basketbol bütçesi. Çok degilmi başgan.:D

Verdi kesin hukumdur netlesmedigine gore istedi diyecekti herhalde.
Adam açıklama yapıyor bide açıklamasını cozmeyle ugrasiyoruz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bari bu sene ilk 5'e kalalımda, avrupa cezamızı avrupa ligine gitmeyerek cekelim.

Dursun Özbek: "İster müebbet versinler, isterlerse Taksim Meydanı'nda sallandırsınlar, ben Galatasaray duruşundan ödün vermem!"
:asd: :asd: :asd:

Bence gitmesin UEFA ya!

Bu konusmayi beceremeyen , kicina dogru pantolon secemeyen adami gorunce uefa cezayi artirabilir bu bidaha hic gelmesin diye!!

Bizim zarar ne ki 10m a çekmeye çalışıyoruz?

adam kulübün a.na koydu..beceriksiz..basketbolda seneye düşmemeye oynarız artık futbolda ilk 5 mücadelesi..ama şunu unutuyor istersen 100 milyon kar et ama sportif başarı gelmezse seni itin bi tarafına sokarlar..

Giderler o avukatla anlatirlar dertlerini toplanti biter ceza 2 yil olur

UEFA nin yaptığı da ayrı mallik, kulüp zararda diye en büyük para kaynağından uzaklastiriyor.
Suna bi düzenleme yapmaları gerekemekte.

Basket takımlarına toplam 3 m € mu dedi ? Şaka mı yapıyorsunuz lan ? Kapatın daha iyi. Karşıyaka'nın Banvit'in bile bütçesi 4,5 m €

Geri
Üst Alt