Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.256
- 15.878
- 2.498
İyiki düzeltti, biran kesin sandım. Messi, Neymar'ı aldıktan sonra mı belli olur leşoğluleş başganım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
admin başlıkkDursun Özbek, "UEFA'dan 1 yıl ceza aldık" sözünü düzeltti: "Yanlış ifade ettim." (NTV Spor)
Belliydi ama aciklamalarindan.
zuhhaaahauhauhauha 10 milyona euro ya indirirsek +1 uygulanmayacakmış. öyle bir ihtimal olmadığına göre 2 yıl men hayırlı olsun![]()
komik olan ne?
Bu Helvacı denen herif de ne zaman krizde olsak türüyor
Ya niye çelişki arıyorsun ki adam bariz düşük zekalı işte başta bizle dalga geçiyor sanıyorduk da durum çok daha vahimmiş..Konuşmanın tamamına yakınını dinledim hem diyor ki daha önceden yapılmış ve klübü zarara uğratmış hareketlerden kaçınıyoruz ve bunları düzeltmenin yollarını arıyoruz diyor hemde o dönemde yapılmış astronomik fiyatlarla imzanlanmış sözleşmeler için futbolculardan birşey bekleyemeyiz etik olmaz verilen hak alınmaz diyorsun bu ne yaman çelişki kabakulak?
Ya niye çelişki arıyorsun ki adam bariz düşük zekalı işte başta bizle dalga geçiyor sanıyorduk da durum çok daha vahimmiş..
10.bin tl gstv den kar etmenin derdine düşmüş ama futbolcuların milyon dolarlık maaşlarından indirim talep etmiyor, şebinkarahisar köylüsü dursun kulübü kurtaracakta bizde görücez pehh...
Hep iyimser olmaya çalışıyorum neticede insandır gramda olsa beyin vardır diye düşünmek istiyorum.Ama her seferinde beni yanıltıyor kabakulak.