Özbek: "İster müebbet versinler, ister Taksim'de assınlar!"

İyiki düzeltti, biran kesin sandım. Messi, Neymar'ı aldıktan sonra mı belli olur leşoğluleş başganım?

Çok değil 2 yıl önce bayan basketbol takımı Eurolig kupasını aldı, erkek baketbol da oralardaydık Futbol takımımız CL de çeyrek final oynuyordu şimdi düştüğümüz duruma bak sen bu marka değerini pazarlayamıyorsan senin çapına sıçayım ben...forma bile çıkartamadınız adam akıllı 4.yıldız namıma kimse hiçbirşey alamadı doya doya yaşayamadı sizin yüzünüzden seçilmeden önce neden anlatmadın bunları yıldızlar gelecek çatıyı yapacam salon yapacam bombaları patlatacam diyeceğine zor durumdayız gerekirse paftan oyuncu ile oynayacağız diyecektin üzerine takım elbise bile yakışmıyor ki koskoca GALATASARAY yakışsın hepiniz s.... olup gideceksiniz zaten o kadar belliki...

Son düzenleme:
Yargılanmadan nasıl ceza aliyon anlamıyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın seçim için yaptırdığı resmi sitesine baktım. Şuana kadar gerçekleştirdiği bir tane icraat yok. GS TV şifresiz olacak dedi hala şifreli. Basketbol takımına tarihin en büyük sponsorunu bulduk dedi, yıllık 2,5 m'ye Odeabank'la anlaştı. Halbuki 2-3 sene önce Medical Park bize senelik 5 m € veriyordu. Her branşda şampiyonluğa oynayacağız dedi. Erkek voleybol küme düşüyor, kadın voleybol 3. olmak için oynuyor, kadın basketbolda ligde 5.'lik için oynuyoruz. Futbolda daha 15 maç kala ligden koptuk. Bir erkek basketbol takımı var şampiyon olma şansı olabilen. Kendimi bildim bileli şampiyon olan Engelsiz Aslanlar bile şampiyon olamıyor bu sene, o kadar yani.

Transferlerde dünya yıldızlarını alacağız dendi, şuana kadar iyi olarak bir Podolski alındı diğerleri vasat ve altı. 4. Yıldızı aldık pazarlamada bjkden fbden kötüyüz. Ünal Aysal'ın doğruları da olmuştur yanlışları da olmuştur ama bu mevcut yönetimin bir tane doğrusu yok.

Vizyonsuz olmak bir yana, ben yönetimi vizyonsuz diye de suçlamıyorum. Başakşehir'in Kasımpaşa'nın falan vizyonu mu var ? Ama bizden iyi yönetiliyor bizi ligde geçtiler. Özhan Canaydın zamanında da kötüydük ekonomi olarak sportif olarak ama hiçbir zaman bu kadar aciz duruma düşmedik.

Tek yol vardır beyler, istifa! istifa! istifa!

Sadece Hamiti gödererek basketbol subesinin bütçesini iki katına cıkartabılırsın sadece erkek basket ve futbol kalmalı geri kalan butun subeler kapatılmalı ve futbol takımı maaşları dusurulmelı bu iki olay galatasaraya 50 milyon € kazandırır gerisi hikayedir..

helvacı konuşacak, bakalım tüzük değişikliği ile ilgili bilgi verecek mi

zuhhaaahauhauhauha 10 milyona euro ya indirirsek +1 uygulanmayacakmış. öyle bir ihtimal olmadığına göre 2 yıl men hayırlı olsun :hat:

Bu Helvacı denen herif de ne zaman krizde olsak türüyor

Konuşmanın tamamına yakınını dinledim hem diyor ki daha önceden yapılmış ve klübü zarara uğratmış hareketlerden kaçınıyoruz ve bunları düzeltmenin yollarını arıyoruz diyor hemde o dönemde yapılmış astronomik fiyatlarla imzanlanmış sözleşmeler için futbolculardan birşey bekleyemeyiz etik olmaz verilen hak alınmaz diyorsun bu ne yaman çelişki kabakulak?

Konuşmanın tamamına yakınını dinledim hem diyor ki daha önceden yapılmış ve klübü zarara uğratmış hareketlerden kaçınıyoruz ve bunları düzeltmenin yollarını arıyoruz diyor hemde o dönemde yapılmış astronomik fiyatlarla imzanlanmış sözleşmeler için futbolculardan birşey bekleyemeyiz etik olmaz verilen hak alınmaz diyorsun bu ne yaman çelişki kabakulak?
Ya niye çelişki arıyorsun ki adam bariz düşük zekalı işte başta bizle dalga geçiyor sanıyorduk da durum çok daha vahimmiş..
10.bin tl gstv den kar etmenin derdine düşmüş ama futbolcuların milyon dolarlık maaşlarından indirim talep etmiyor, şebinkarahisar köylüsü dursun kulübü kurtaracakta bizde görücez pehh...

Ya niye çelişki arıyorsun ki adam bariz düşük zekalı işte başta bizle dalga geçiyor sanıyorduk da durum çok daha vahimmiş..
10.bin tl gstv den kar etmenin derdine düşmüş ama futbolcuların milyon dolarlık maaşlarından indirim talep etmiyor, şebinkarahisar köylüsü dursun kulübü kurtaracakta bizde görücez pehh...

Hep iyimser olmaya çalışıyorum neticede insandır gramda olsa beyin vardır diye düşünmek istiyorum.Ama her seferinde beni yanıltıyor kabakulak.

Konuşmayı ben de dinledim.Mayıs ayında ne söylediyse yine ayn şeyleri tekrar etti.Bazen düşünüyorum,başkan ben olsaydım veya şu forumdan biri ne değişirdi acaba?Herhalde Donka 2.5 milyon versem ben de alırdım veya Jeme Bilale :)

SON DAKİKA:Rezil divan kurul üyeleri 300 kişi geldiği divan kuruluna 180 Bileklik alarak rezilliklerini bir kez daha gösterdiler.

Geri
Üst Alt