Özbek: "İster müebbet versinler, ister Taksim'de assınlar!"

Foruma girdim çıktım başlık hala aynı. "İstiyorlar" demedi mi bu adam?

Dursun Özbek : ''Basketbol Şubesinin Bütçesini Düşüreceğiz''

Ne Diyor lan bu adam defol git lan

Elde bir basket vardı.Onu da heba edecez bu çapsız yönetimle herhalde gerçi ergin atamanla çingene pazarlığı yapıp sabriye %60 zam yapan adamdan ne beklersin ki başka

Son düzenleme:

Tarihin en büyük sponsorlugunu getiriyordu sözde basketbola. Şimdi bütçeyi düşürüyormuş. 3 milyon euro ile basketbol'da düşmemeye oynariz artik.

Hani la ceza UEFA'nin sitesinde oyle birsey yazmiyor?

lann Yenilmez Armada dan ne istiyorsunuz :( su siralar tek gurur kaynagimizida kurutacak bu capsiz baskan anlasildi...yillik 3 milyonmus ulan yillik 3 milyon sizin liselilerin pilav günlerinde yaptiginiz harcamaya bile yetmez...

Başkana bak başkana

Basketbol da bütçe düşürdük diye hava atıyor.

Senin tek işin brasnlarin bütçesini artırıp kaynak yaratmak

Bu herif kaldığı sürece önümüzdeki senelerdefutbol başta olmak üzere hiç bir branş ta ılk 5"e giremeyiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkana bak başkana

Basketbol da bütçe düşürdük diye hava atıyor.

Senin tek işin brasnlarin bütçesini artırıp kaynak yaratmak

Bu herif kaldığı sürece önümüzdeki senelerdefutbol başta olmak üzere hiç bir branş ta ılk 5"e giremeyiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen yakında ilk 5 den de olacaz gibi

bizim şöyle bir geleneğimiz var en dibe battıktan sonra hep büyük başarılar gelmiştir chelsea ali samiyende 5 gol atıp bizi rezil ettikten sonra kim derdi o takım uefa kupasını alacak !! biri dese gıçımızla gülerdik o maçtan sona ! şu anda da iyice en dibe vurduk hatta dibinde dibini görme ihtimalimiz var !! bu yönetimin galatasarayın başında kalması imkansız birileri dinazorus pilavikuslara rağmen 8 aydır süren bu rezalete artık bir dur diyecek diye düşünüyorum ve o günü bekleyip kükreyen aslanımın geri gelmesini bekliyorum :( :( :(

Bu ne yapmaya çalışıyor lan?

Küçülerek herkes ekonomik olarak düzelir elbet ama asıl marifet hem yarışın içinde olup hemde ekonomik olarak düzelmek...

Bildiğin bakkal hesabı ile borç ödemeye çalışıyor

Bu adamın sportif başarı umrunda bile değil. Sadece ekonomik boyutunla ilgileniyor. Ulan madem öyle ne diye başkan oldun? Muhasebeci falan olsaydın ya rezil herif..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 kritik maçın öncesi bu çok önemli açıklamaları yaparak kafatasının içinde kocaman bir boşluk olduğunu kanıtladığın için teşekkürler Dursun Başkan.

Basketbolda bütce düsürdük diyor.

Hatirlatmakta fayda var, bunu diyen adam secimden önce aynen su laflari sarf etmisti:

"Basketbol icin sponsorluklari hazirladik. Biz bizim dönemimizde imzaya yetistiremedik (burada eski yönetimden bahsediyor herhalde). Ama bizden sonra gelecek yönetim, hic hayal etmedigi kadar büyük bir sponsorlugu önünde bulacaktir. Isim vermek istemiyorum imza asamasindadir ama Galatasarayin bugüne kadar ulastigi en yüksek seviye'de sponsorlugu bulduk."

Bu adamin her lafi yalan arkadas. Ben hayatimda bu kadar yalanci bu kadar utanmaz arlanmaz bu kadar haysiyetsiz bir Galatasaray baskani görmedim. Kimsenin sevmedigi Adnan Polat bile HER TÜRLÜ bu baskan bozuntusu Dursun'a 1000 basar.

Basketbolun butcesini 3'e indireceginize Voleybolu kapatin.

güzel konusmus

Geri
Üst Alt