özbek istifa ederse galatasaray batar

Mehmet Mutllu

Cezalı
Galatasaray Başkan Yardımcısının söylediği sözler

31656352.jpg

Ülkenin dili bu normal yani

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hep batıyo zaten gs gayrimenkulleri satsa borc kalmaz ne batması

zaten şu sevdiğimin liginde 'yeter artık, batalım da insan gibi top izleyelim' derecesine getirdiniz bizi.
her maç kanser her maç kanser.

Herkes batar üç kulüp batmaz geçin bu işleri

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tehdit mi ediyorsunuz?!?!

Bölgesel amatörden başlasın takım. 5 seneye şampiyonlar ligindeyiz yine.
Takımı vip koltuklardan localardan izlemekle değerini anlıyamazsın. Kaçınız Ali Sami Yen'de yeni açıkta yağmurda botlarına kadar ıslanmış halde teneke kutusuna benzer eski belediye otobüsleriyle gecenin bir yarısı eve gitmeye çalıştınız ? ? Dilinizde Galatasaray marşları ile.Hiçbiriniz!!!!

Batsın ulan şu kulüp. Taraftara kalsın bir tek.

Son düzenleme:
S.olup gidin lan Allahın cezaları.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cümleyi iyi analiz etmek lazım. Adam doğru söylüyor aslında; batarız.

Ama birilerinin gözüne batarız. Son yıllarda çok güçlendik, çok iyi işler yaptık. Birilerinin dur demesi gerekiyordu. Diyorlar..

Anasini satayim bu tur insanlar nasil okumussa bir bi okuyamadik anasini satim bana deseler ki sen daha zekisin vallaha inanacagim bu insanlar koskoca camiada bu beyinle gitmisseler benim sucum neydi ya lan.

Dursun Özbek kimmiş ya istifa edecekte Galatasaray batacakmiş 50 tane Dursun Özbek istifa etsin Galatasaray her daim dimdik ayakta duran olacaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 kuruş verdiyse yarın yine kuruşu kuruşuna almasını bilir. Galatasaray Başkanı olması hasebiyle elde ettiği edinimler, kardeşini yanına alması, özellikle Sabri ile yapılan sözleşme vb şeyleri bir tarafa bırakırsak bahsi geçen maddi desteğinin hakkını vermek lazım yine de. Ancak madem taşın altına elini koydu, kaynak yaratmasını bilecekti, Aysal gibi fazla uçmasına da gerek yoktu, koca Galatasaray'ın feda-veda sendromu yaşamasını kabullenemiyorum.

Ulan kalırsa batıcaz esas.Herif bakkal yönetir gibi klüp yönetiyor.Zihniyetini sevdiğimin tipsizi.

En yakın zamanda gebermeniz dileklerimle havasına bak kavşakoğullarının batmaktan beter ettiniz zaten hala aziz gibi mal mal konuşuyosunuz.

Dolar 3 tl oldu ülke batmadı , isterse feriştahı istifa etsin Galatasaray Batmaz!

Eee, o zaman biz batmışız zaten.

El şeyini görmeyen, kendininkini balta sapı sanarmış! Ya bir yürüyün gidin, milleti kendilerine zorla küfür ettiriyorlar...

hiç bir şey olmaz sıkıp yağını çıkartıp yurt dışına satarız adam günlük 1 ton yağ üretiyor !!

Geri
Üst Alt