Özbek'den Teknik Direktör Açıklaması!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Spor yazarı Gökmen Özdemir'e konuşan Dursun Özbek teknik direktör konusunda bir takım açıklamalarda bulundu.

Görüştükleri yabancı hocaların kapıyı 3-4 Milyon Euro seviyesinden açtığını söyleyen Özbek, en az 15-20 Milyon Euro'luk bir transfer bütçesi de beraberinde istiyorlar. Bu şartlar şu an Galatasaray'da yok derken, Terim konusuna da açıklık getirdi.

TERİM'İ İSTERİM AMA...

Fatih Terim'i her Galatasaray'lı arzu eder... Hayallerde sınır yoktur elbette. Ancak şartlarımız belli, ve onun da şartları belli. Kendisi ile çalışmak isterim ama şu an için mümkün görünmüyor şeklinde konuştu.

EMRAH VE SABRİ BİTTİ

Bu arada Galatasaray'da Özbek'in isimlerini duyuracağız dediği iki isim de netleşti. 3 aydır görüşülen Emrah Başsan ile Sabri Sarıoğlu ile anlaşmaya varan yönetim bu isimleri bu hafta veyahut önümüzde ki hafta duyurmayı planlıyor. Her iki isim ile de önceden anlaşan yönetimin taraftardan çekindiği için süreci uzattığı iddia edilenler arasında.

SABRİ İLE 2 YIL DAHA

Sabri'nin Galatasaray'ın evladı olduğunu düşünen yönetim, divan kurulu ve genel kurulun hakkının verilmediği için yönetimi eleştirdiği emektar isim ile bu kez 2+1 yıllık mukavele yapacağı öğrenildi. Sabri'nin alacağı ücret konusunda bilgi kirliliği yaşansa da futbolcunun mevcut sözleşmesi üzerinden uzlaşmaya varıldığı konuşulanlar arasında. Bilindiği gibi Sabri bu sene 1.6 Milyon Euro garanti ücret almıştı.

Bu arada Galatasaray'da Özbek'in isimlerini duyuracağız dediği iki isim de netleşti. 3 aydır görüşülen Emrah Başsan ile Sabri Sarıoğlu ile anlaşmaya varan yönetim bu isimleri bu hafta veyahut önümüzde ki hafta duyurmayı planlıyor.

qMXxt1L.gif

Biri bizi kurtarsin sundan gun gectikce icimdeki heyecan azaliyor.

Hadi gözünüz aydın. Fatih hoca gelmiyor. Rierikerink kalsa bari yoksa sizlere hikmet Karaman ile mutluluklar ki bazı terbiyesizlere de o yakışır zaten ancak.

Aslolan Galatasaray !!!

Bittik biz beyler bittik bittik

Sabri ile 3 yillik anlasma nedir simdi, buna ne demek lazim? Emrah Bassan i alirsin da rotasyon oyuncu olarak o da, daha ilk onbirde oynayacak kaliteli kanat oyuncun yok.

Hoca da bulamadim dese daha dogru olur, bosuna milleti kandirmaya calismasin seneye de Riekerink hocamiz olacak iste. Baska ne beklenir bu herif'ten.

Nefretimsin Dursun defol git!

4 ay hoca bulamayan herif daha bulamaz. Biri sevabına bir forvet hediye etsin başka isteğim yok, bu zaten alamaz.

Fatih Terim'i her Galatasaray'lı arzu eder... Hayallerde sınır yoktur elbette. Ancak şartlarımız belli, ve onun da şartları belli. Kendisi ile çalışmak isterim ama şu an için mümkün görünmüyor şeklinde konuştu.

http%3A%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F06%2FLeonardo-Dicaprio.gif

muhtemelen devre arasına kadar kurtuluruz dursundan ama o sırada fb işi götürür 4.yıldızı fenere takmaya and içmiş bu abbas

Fatih Terim'i yalanlamak şimdi mi geldi aklına.Uyutuyor taraftarı çapsız.

Sabri kadar başınıza taş düşsün.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu arada Galatasaray'da Özbek'in isimlerini duyuracağız dediği iki isim de netleşti. 3 aydır görüşülen Emrah Başsan ile Sabri Sarıoğlu ile anlaşmaya varan yönetim bu isimleri bu hafta veyahut önümüzde ki hafta duyurmayı planlıyor.

tebrik ederiz
galatasaray katili peskesci dursun iti

adam yeni hoca getirmeye tırsıyor reykerink kalır umarım devre arası küfürler eşliğinde şutluyacaz dursunu tabi olan olucak fener sezon sonu muhtemelen 4.yıldızı takıcak zaten bu müptezel de febeye 4.yıldızı takmak için görevde hala

Geri
Üst Alt