Özbek'den Teknik Direktör Açıklaması!

Ya sen nasıl bir adamsın nasıl yabancı hoca 3-4 milopn eurodan acıyo en kötü ersunla ts anlaşmadan önce anlassaydın durumumuz trabzondanda mı kötü

Hâlâ ne Sabri'si ulan bunlar t... mı geçiyor bizimle? Ulan maymun Dursun, yemin ederim senin için İstanbul'a gelir, seni bi temiz döverim şerefsiz.

Galatasaraylılığımı askıya alacağım bu gidişle. Bu hainlere 1 kuruş bile kazandırmamak lazım.

Son yıllarda ülkede soğumadığım tek şeydi takımım, Galatasarayımdan da soğutulmaya çalışıyorum resmen, sınanıyoruz valla ne deyim.

Sosyal medya kullanmam da sallamam da, lakin modların diğer forumlar ile birleşip geçen seneki istifa isteğini yine gazetelere taşıması yararlı olacaktır, yoksa bu dursun kesinlikle saçma sapan işler yapacak.

ulan sana söylicek cok laf edilecek cok küfür varya ama senin gibi biri icin günaha girmilmez

Ve yine uyuttu taraftarı

Rieking ile devam

Abv şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taraftarin tepki göstereceğini bile bile sözleşme uzatıyor
Bu herifin tek güvencesi Utraslan denen satılmışlar

Lanet gelsin Dursuna!

Bu herif ajandır. Başka açıklaması olamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Röportaj mı? Bana duyum gibi geldi twitterdan yazmış, hepsi doğrudur orası ayrı.

Ulan bu adam Aziz Yıldırım'dan bile daha itici geliyor artık. Allah belanızı versin.

Sabri'nin de seninde çapsız,şerefsiz,hain.Geldiğin güne lanet olsun.

Ulan adama diyecek bir laf bulamaz oldum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utanmadan Emrah Başsan bitti diyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dindar birisi degilim, ama su ramazan ayinin yüzü suyu hürmetine yok mu su herifin kafasina sIkacak bir babayigit koskoca Istanbulda?

Kendi takımında yedek olan Emrah ile Galatasaray ın istenmeyen adamı ile kontrat yapmak şaka herhalde.. Şaka olmalı.. Değilse çok fena kufur edecem.

Böyle bir şey yapsın. Bu ve bunun gibiler gidene kadar benden tek bir kuruş yok. Ne Lig TV, ne forma hiçbir şey. Allah kahretsin sizi.

Geri
Üst Alt