Özbek'ten Çıldırtan Pozlar!

bence paketleyip melo + drogbaya verelim
altinada siddet icerir +18 damgalayalim

Bizim bir tane kongre üyemiz vardı klorak gibi zihin açtığı sanan. En yakın kongrede kürsüye çıkıp senin hocan yokken buyun yokken sen Fransalarda sürtüyorsun sen nasıl adamsın diyecek mi acaba merak ettim? Yoksa sadece hayatı Sneijder mi bu üyemizin?

Hangi otelmiş? Gidip tokatlayayım..

ClV8g7JUYAA1Tw2.jpg

Galatasaray başkanı Dursun Özbek Milli Takımın Fransa'da ki kampından ayrılmazken her fırsatta Galatasaray nefretini kusan Demirören ve Nihat Özdemir gibi isimler ile verdiği samimi pozlar sarı kırmızılı taraftarları çıldırtacak cinsten.

3 ay önce yapılan açıklamada yeni teknik direktörün sezon sonu gelmeden belli olacağını belirten Özbek yönetimi bu konuda Temmuz'da top başı yapılacak olmasına karşın herhangi bir aşama kaydetmezken, takımda gidecek ve kalacak futbolcular içinde tam bir belirsizlik ve kaos hüküm sürüyor.

İŞTE BAZI YORUMLAR

GrandeSaray and 24 others follow

ASLAN SARAY ⭐⭐⭐⭐@aslansarayy 60m60 minutes agoView translation
Taraftarının düşüncelerini hiçe sayan bir zihniyetin başkanı Dursun Özbek'te keyifler yerinde

ClVxQW4UkAEE630.jpg

Ahmet Çakar :''Türk Milli takımının başında Demirören,GS'ın başında Dursun Özbek olmasından son derece rahatsızım.''

Uyuşturucu filan mı var ellerinde niye buğulanmış resim?

Midem bulantı fotoları görünce.Bu herifin defolduğu gün yeniden doğuşumuz olacak.

bu fotolardan anladığım ft transferi konusunda anlaşma sağlanmış :-/

Bu Dursun şaka bir yana bariz bir şekilde görevlendirilmiş bence. Bizi kurutmak için gönderilmiş katıksız şerefsiz. Otelindeki karılarla bunlara "ziyafet" çektirerek koltuğunu garantiye alıyor...

Ulan bana neleri düşünmeme sebep oldun lan pisuvar. Gittiğin gün GSC ailesi olarak bayramımız ilan etmeliyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adama kizmamaliyiz bence. Kulup boyle bir durumdayken aday olmayanlara kizalim, kelli felli bir adam ciksa 1 aya indirir bunu ama tik yok kimsede.

Isin dogrusu bu... yöneticilik tecrübesi 6 ay olan, bir adami acemi bir yönetim kurulu ile Baskan yapmazlar normal sartlarda. Galatasaray´in durumunu bilenler, görevden kacti resmen son kongrede...

Vay arkadaş ahmet çakar ile aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi.Tff ve Galatasaray başkanlığında 2 çapsız sonra gel bunlardan başarı bekle şaka gibi :)

Bir tane yürekli adam yok mu allah aşkına başkanlık icin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Derin güçlere sahip olduğunu düşünüyorum başkanın.Kimse birşey yapamıyor.
İsmini koyan da hakikaten ismiyle yaşasın demiş.Adam bi durdu gitmek bilmiyor.

hepsi de tipsiz hepsi de akpli ve doğal olarak beyinsiz

icki iciyorlar herhalde, resimleri buzladiklarina göre.
Tayyip görmesin ama.

Geri
Üst Alt