Özdemir: "G.Saray bizden destek isteyecek"

Cevap: Özdemir: "G.Saray bizden destek isteyecek"

Korkumuz olsa diger kulüpler gibi destek verirdik. Alnimiz ak. Sizin gibi kirli, utanmaz degiliz. Yahu milletin yüzüne baka baka hala yüzsüzlük yapiyorsunuz.

Sucsuz musunuz?

Sucsuz adam der ki, küme düsme kalkmasin arkadas, bizim alnimiz ak. Adalete güveniyoruz.

Neden agliyorsun? Suclu oldugunu kabul ediyorsun iste. Bu nasil bir utanmazliktir ya? Yani devlet görsün artik ve bu isi bitirsin. Yani ciddi anlamda Cumhuriyet´e olan inancimiz kayboluyor. Bu nasil hukuk, bu nasil adalet, bu nasil temizlik? Adam bizi kurtarin diye agliyor ya. Böyle birsey yok.

Son söz: Ulan varsa sucumuz amatöre düselim lan. Senden yardim isteyen senin gibi olsun

Siz 104 yıllık camiasanız biz de 500 küsür yıllık Galatasaray kültürüyüz. O yüzden had biline,yoksa kelle alına...

Kısa süre sonra G.Saray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacağını göreceksiniz.

Vay tehdit etmiş.:)

İlerleyen günlerde bize bulaştıklarını görürsem şaşırmam şu an bile bir çaba var zaten.

Kuşun son anlardaki ötüşleri..

Cemal Nalga olayında gördük sizin desteğinizi şerefsiz şikeciler.Biz gerekenin yapılmasını istediğimiz halde siz resmi sitenizden bu işin takipçisi olacağız demediniz mi reis of anguts?Bi kere de kıvırmayın oranız buranız oynamasın şikenin efendileri.

Kimse destek vermesin.Bu kuşları ben Destekleyeceğim..

Köpeğin tekisin Özdemir.

hadi canım hadi başka kapıya

Allah versin

Cemal Nalga olayında gördük sizin desteğinizi şerefsiz şikeciler.Biz gerekenin yapılmasını istediğimiz halde siz resmi sitenizden bu işin takipçisi olacağız demediniz mi reis of anguts?Bi kere de kıvırmayın oranız buranız oynamasın şikenin efendileri.

Zaten bunlar fırsatını bulsalar neler yaparlar bize. Nasıl tetikte bekliyorlardı kaç yıldır ve kabak onların başına patladı...Ve bu yaptıklarının nedeni de iflah olmaz Galatasaray kıskançlığından ileri geliyor. Galatasaray UEFA'yı getirdiği gün fenerbahçe sahada bitti,masada çalıştı.

iyi güldüm

Bu şerefsizlere her ne olursa olsun bizim yönetim içinden destek veren olursa defolsun gitsin.Aziz denen düdük geçen sene kongrede gülerek biz de Galatasaray gibi mi olalım diyerek kendi aklınca bizi küçümserken,Cemal Nalga olayının sizinle uzaktan yakından alakası olmadığı halde resmi sitenizden bu işin takipçisi olacağız derken neredeydin Nihat?Juventus olayı patlak verince böyle cezalar bizim ülkemizde de verilmeli diyen sen değil miydin?Ne kadar omurgasız orası burası oynayan adamlarsınız siz?

Kızım sana dedim oğlum sen anla.Açık açık yardım istiyor bizden :asd:

aç köpek ne zaman istemişizde şimdi isticez sizden destek.

yürrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüüü

ne konusuyor bu yine. destek mestek yok.

Aklı sıra blöf atıyor. :asd:

Sizden gelecek destek olmaz olsun lan. Biz bu rezil durumlara düşmeyeceğimiz için bu açıklamalar boştur. Fener camia olarak herkesi yanına çekmeye çalışacak, kamuoyu yaratmak adına daha çok küçük düşecekler. Küme düşse de fener bir gün illa ki toparlar, ama aklanmayıp hem de cezalarını çekmezlerse bu leke belki 50 yıl çıkmaz.

ya allahini seversen nihat efendi sus ya fenerliler bile utaniyo senden

Sizi küçük Melo destekledi. Yine destekler..

Geri
Üst Alt