Özdoğan: “Dursun Özbek'in Galatasaray’a verdiği zarar 450 milyon TL”

helal olsun andy garcia reiz.
yinede iyi bari linç edilmemiş.

her yıl kafadan 150 milyon tl'ye yakın faiz geliyor zaten,

kemer sıktıgımız bir dönemde 300 milyon nereye gitti dursun?

öle bir noktaya geldik ki, kayyum atansa kulüp nefes alacak.

omer hatirlamiyorum logonun olayini fakat bu secim konusmasi gunu dagittigi lokum kutusu , 3 er 4 er almisti herkes

normalde ligi 10.sırada bile bitirsek bilirdik ki biz galatasarayız mutlaka doğru hamlelerle yine kükreriz ! ancak hayatımda ilk kez bu inancım bu yönetimle yerlebir oldu ! ve hala en ufak bir istifa dedikodusu bile yok ! bazen düşünüyorum bu adamlarla türkiye kupasını kazanırsak acaba bizim için hayırlı mı olur hayırsız mı olur diye ! çünkü kupayı aldığımızda evlatlarla devam etme kararı alacak kadromuz yeterli diyerek atıf şeyşu erkan zenginle transfer sezonunu noktalayacak ve bundan taraftarın tatmin olmasını bekleyecek kadar kafayı sıyırmış bir yönetim var başımızda !!!

normalde ligi 10.sırada bile bitirsek bilirdik ki biz galatasarayız mutlaka doğru hamlelerle yine kükreriz ! ancak hayatımda ilk kez bu inancım bu yönetimle yerlebir oldu ! ve hala en ufak bir istifa dedikodusu bile yok ! bazen düşünüyorum bu adamlarla türkiye kupasını kazanırsak acaba bizim için hayırlı mı olur hayırsız mı olur diye ! çünkü kupayı aldığımızda evlatlarla devam etme kararı alacak kadromuz yeterli diyerek atıf şeyşu erkan zenginle transfer sezonunu noktalayacak ve bundan taraftarın tatmin olmasını bekleyecek kadar kafayı sıyırmış bir yönetim var başımızda !!!

Doğru hamleyi yapacak yönetim gelirse yeniden kükreriz.Ama dursunun kaldığı her dakika hayatta kalma mücadelesi vermeye devam ederiz.

Geri
Üst Alt