özel mesaj kutusu

Ne cevabı veriyorsun kac gundur kacıyorsun..Anlasmada normal 1 üye gıbı konusacaktık ben sana nasılsın yazdım o gün beni trollükle sucladın ve anlasma sona erdi herkes sahit!

O0EjJZ.jpg

Aha burda her şey.Burada ben senle normal bir şekilde konuşacağım diye taahhüt etmiş miyim?Yok.Ki alıntıların da konuşmaların da normal değil hala troll.

Sergen Zeren

Senin bana lütfen resmimi paylasma sarisin olmadigim ortaya cikmasin yazdigin özel Mesaji paylasayim mi

Neyse yav uzatmaya gerek yok.Recep en adi ... olduğunu kabul edercesine hareketler yapıyorsa onun bileceği iş.Herkes göreceğini gördü.

Ben onu bunu anlamam.Ortada bir sözleşme geçti mi geçti,ben sözümü tuttum o tutmadı.Demek ki kabul ediyor öyle olduğunu.Bundan böyle bunu dile getirmemde bir engel yok.Her şey ortada.Madem o trollemekte ısrarcı biz de cevabını veririz icabında. :D

2cckp6q.jpg

Trollügü bıraktım düzgün 1 mesaj yazdım nasılsın yazdım o gün beni tersledi ve anlasmayı bozdu bu kadar basit.

nasıl uzatmaya gerek yok lan? boşuna mı bu saatte forumda takılıyoruz. en az 2 ban gelmeden bu kavga bitemez.

La gidin whatsapptan fln tartışın forumu meşgul etmeyin.
Yok trollmüş yok peşimi bırak yok avatar bunu yap şunu yap. İyice kreşe cevirdiniz buraları.
Adminler göreve.

P9

Beyler siz ciddimisiniz bunlar nasil mesajlar gözlerime inanamiyorum

Trollügü bıraktım düzgün 1 mesaj yazdım nasılsın yazdım o gün beni tersledi ve anlasmayı bozdu bu kadar basit.

Tamam ben sana iyiyim dedim başka bir şey mi dedim.Sen uzattıkça uzattın.

Salak salak trollüklerle uğraşma artık kapa şu konuyu.İnsanlar ne dese haklı hem sana hem bana.

İyi de alıntıların da normal değil ki böyle bir problem var.Ki burada avatar koyma gibi bir taahhüt de sözkonusu değil.Avatar koymayı taahhüt ettim koydum.Sen sözünü tutmadın trollemeye devam ettin.

Ben sana bulasmadım 2 gün sonra seni gördüm dostumdur diye nasılsın dedım..
01y3BV.png
image.jpg

Geri
Üst Alt