Özer Saraçoğlu'ndan 4.Yıldız Reçetesi

Melih Akan

Berlin Panteri
4. yıldızın reçetesi onda

Galatasaray'ın futbol şubesi eski sorumlusu Özer Saraçoğlu, yönetim kuruluna mektup gönderip, 4. yıldızın formülünü yazdı: "Lucescu'yu getirin, Florya'dan sorumlu güçlü bir yönetici ile onu destekleyin. 3. yıldız böyle kazanıldı, 4. yıldız da gelir."

lucescu.jpg

Galatasaray futbol şubesi eski sorumlusu Özer Saraçoğlu önümüzdeki sezonun 4. yıldız mücadelesiyle birlikte çok zor geçeceğini düşünüyor. Ve bunun için de Galatasaray'ın hamle yapması gerektiğini söylüyor. Bu konuda da mevcut Galatasaray yönetimine bir mektup yazdı. Sarı-kırmızılılara 4. yıldız için çok güçlü bir Florya oluşturulması gerektiğini tavsiye eden Özer Saraçoğlu mektubunda şunları diye getirdi:

"Biz 3. yıldızı 2002'de alırken çoğu zaman maddi, büyük sıkıntılar çektik. Bazen takımın deplasman giderlerini kredi kartlarımızla ödedik. Camia büyük bir çalkantı içindeydi. Ama Lucescu Florya7da kendisini takımıyla birlikte güçlü bir dünya oluşturmuştu. Sıkıntıları hiç kimseye yansıtmadan çözmeye çalışıyordu. Benim size tavsiyen yine aynısı olacak. Görünen o ki önümüzdeki sezon çok çetin geçecek. 4. yıldız için büyük bir mücadele olacak. Yine Lucescu'yu getirin. Türkiye'yi çok iyi tanıyor.

Onun yanına Florya'ya sorunları çözebilecek güçlü bir yönetici atayın. Sürekli orada olsun. Yönetim olarak takıma destek olunmalı. Herkes kenetlenmeli. 3. yıldızı bu sayede kazanmıştık. Yine Lucescu vardı. Bu kez de aynı formülle başarıya ulaşabiliriz.."

3puan

Demek ki Lucescu ve FT ölse bir daha şampiyon olamayacak takım .

Denizli'de fena olmaz bu durumda

Basligi Saracoglunda 4.yildiz çetesi diye okudum

sonuna kadar haklı imzamı atarım luce + albayrak'ı bırakacaksın floryaya tvnin başına geçip rahat rahat izleyeceksin maçları ne imkansızlıklar zorluklardan adam lig veya süper kupa kaldırdı şimdi harika bir stat (dış tasarımını hesaba katmıyorum :p) vizyon sahibi bir başkan ile luce harikalar yaratır.

Lucescu ve terimden başka son 10 senede gerets hariç kim şampiyon yapmış bizi maceraya gerek yok 2008de oyuncular ve cevat hoca kendi yaptılar zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

sonuna kadar haklı imzamı atarım luce + albayrak'ı bırakacaksın floryaya tvnin başına geçip rahat rahat izleyeceksin maçları ne imkansızlıklar zorluklardan adam lig veya süper kupa kaldırdı şimdi harika bir stat (dış tasarımını hesaba katmıyorum :p) vizyon sahibi bir başkan ile luce harikalar yaratır.

Super Kupada zorluk yoktu.ayrica ilk senesindede o takimla sampiyon olamadi Lucesku.hatirlatayim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt