özgecan aslan

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
10985591_896666723725357_5724680698875863241_n.jpg

Cag Univ. Psikoloji Bolumu Ogrencisi, 20 yasindaki Ozgecan Aslan, Tarsustan Mersine yolculuk yaptigi TOK minibusunde sofor, soforun oglu ve onun arkadasi olmak uzere 3 canli tarafindan tecavuze ugramis, ardindan yakılarak dereye atilmistir! Bu canilige, sapkinliga ve insanlik disiliga sessiz kalinmamalidir.

bir canliyi yakmak nedir arkadas kafam almiyor boyle isi

10959377_954867391214640_1336139431240608634_n.jpg

Son düzenleme:
Yapanlar şerefsizdir. İdam edilmelidirler, böyle kişilerin yaşama hakkı olmamalı.

Allah belalirini versin bunlarin. serefsizler.
Ailesine ve yakinlarina Allah sabir versin vallahi. Cok kötü bir durum :(

Türkiye'den defolup gitmek istiyorum. Uruguay'a taşınacağım bu hayvanlar yüzünden.

bu tür itlere ciddiden idam cezasi gerekiyor.
Bunun amasi mamasi yok benim icin.

Bunlar müebbet cezası yiyenler ile aynı kefeye koyulamaz. Tek çare idam.

Namus namus diye gezinip içinde bu kadar namussuzu barındıran başka bir ülke daha var mıdır acaba

bir sey cikmaz
sucu kiza atalar tahrik olduk falan diye iyi halden yargilanirlar

İdam geri gelsin diyeceğim ama öyle bi hukuk sistemi var ki çok garip şeylere kullanılabilir.

Ne diyeceğimi bilemedim. Inşallah hapisane'de 1000000000 kat daha ağırını yaşarlar namussuz şerefsizler.

Bunları öldürmeyeceksin. İşkence edeceksin. Öyle şeyler yapacaksın ki, ölmeyi kendileri isteyecekler. Ölüm onlar için kurtuluş olacak. Ama ona bile izin vermeyeceksin. İnadına o zulümlerle yaşatacaksın bunları.

İdam edilsin üstüne cellati kizin anasi babasi olsun. Soysuz itler. Nasil sinrlendim. Elime verseler dilim dilim dograrim.

Bende onların g.tune şişe sokmak istiyorum organlarını kesip ağzına vermek istiyorum ve bende onları yapmak istiyorum vücudlarına 12432133 tane neşterle yara açıp tuz basmak istiyorum kendi boklarını yedirceksin bunlara zorla Erkek atla evlendireceksin bunları Gözlerini çıkartcaksın ama öldürmiyceksin yasayacaklar hergün öldür die sana yalvaracaklar bunları bana verin bana şu cümleleri bile yazarken dişlerimi sıkıyorum.

bunları bağlayıp basacaksın elektriği vereceksin voltu ,çırpınarak cezasını çeksinler...abdde var bu ceza bizde de elektrikli sandalye cezası olmalı

Geri
Üst Alt