özgecan aslan

Ben Aylin hanimin yaptiginda bir sorun görmüyorum. Birseyler degismez ise Özgecan maalesef tecavüz edilerek öldürülen son kizimiz olmayacak. Her bir boktan "tahrik" olan, sonrada sucu kadinlara atan sapitmis bir abaza kitlesi var ülkede. Mesaja bakarsak eger, böyle kreatif bir protesto konu ile ilgili anlamli...

Maalesef kadrinlarimiz bile ayni sapik düzeyde düsünmeye itilmistir...

Aylin hanima bayan bir bacimizdan yazilan bir cevap...

aynurr #Ak ‏@aynurgrl 38 Min.Vor 38 Minuten
@AylinNazliaka sen boyle dans edersen sayende adamlar daha cok kadin öldürcek :)

Simdi sen Aynurr hanima efendiye de kizabilirsin, ama hayati boyunca buna inandirilarak yetistirilmiz bu kizcagiz. Bu ülkede aslinda herkes magdur, toplu halde bir Stockholm Sendromu yasiyor insanlarimiz.
Yanlış zamanda yanlış iş. Sen ne biçim siyasetçisin böyle günlerde yaptığın hareketin nasıl yorumlanabileceğini bilmekten aciz misin.
Monoton bir günde yapsa makul ve yaratıcı. Ölen kızı etiketleyip kadına şiddeti protesto ettik.heyoo eller havaya kafası nedir.

Siyasal islam denilen irin tehlikeli boyuta ulaşmış. Şu akp medya ve tayfasının yazdıkları insanlik dışı. Bunlarin ispatlanan başta kabataş yalanları, hırsızlıklarını, bölücü, ötekileştiren zihniyetine alıştık ama ölen bir insanın üzerinden ahlaksız ideolojik düşünceler yaymak diyemiyorum ya açıkcası.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

vallahi Boyle serefsizleri gordugum zaman tuylerim diken diken oluyor. Anasini satim giyisinin yuzunden mi oldururldu lan? Kapali hanimlar tecavuze bulasmiyorlarmi serefsizle

Nihati severdim ama yazdıkları şerefsizlikten başka bir değildir.

Ortadogu'da yasayan kadinlar zaten 21. yuzyilin cehenneminde yasiyorlar. Bilimde, sanatta ve sporda kuresel rekabetin en sonunda yer alan erkek guruhunun icinden koca secmek zorundalar.

Bu yetmezmis gibi bir de zihinsel ve fiziksel yonden geri kalmis, cinsel yonden ac bu tip mahluklarin taciziyle ve baskisiyla yasamak zorundalar hayatlari boyunca.

Katili asilsa da, iskence de edilse hicbir sey degismeyecek yani Turkiye ve benzeri ulkelerde kadinlar icin. Bu olayin en aci tarafi da bu bence.

Bu tür şerefsizler için yapacaksın özel bir işkence hapishanesi. Bir gün tırnaklarını sökeceksin, bir gün dişlerini kopartacaksın. Ve tüm bunları kaydedip yayınlayacaksın. Sonra bak bakalım bir daha böyle olaylar oluyor mu.

nihat doğan denilen namussuzun yazdıklarına bak kan donduran cinsten. nerdeyse etek giydiği için öldürülmesini meşru gösterecek. güya çare şeriatmış. ulan şeriat dediğin şey gelse oraya buraya soktuğun organını izzet yıldızdoğanla senin ağzına sokarlar gerizekalı mahluk.

B91nuHCIQAEGXKP.jpg:large

https://twitter.com/aylinnazliaka/status/566584248640233472

şu da ayrı bir gerizekalı. dans ederek cinayet protestosu yapan mahluk. her tarafından kokuşmuşluk akıyor ülkenin.
hadi kız müslüman olmak zoirunda ve ayak bileğine kadar örtünmek zorundaydı diyelim ve islamiyetin gereğini yerine getirmemiş diyelim

sen yap o zaman islamiyetin getirdiklerini de tecavüz edip öldürme sen çok müslümansın ya hani

sizin gibi sanatçının da ben ya

N' apmış lan Aylin Nazlıaka? Tüm dünyada kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yapılan bir etkinlik bu.

3 tane gözü dönmüş şerefsiz, sapık, gencecik bir kıza tecavüz etmiş, bıçaklamış, yakmışken Aylin Nazlıaka' nın eylemini gündeme getiren en hafif tabirle art niyetlidir.

Ya ne kadar iğrenç insanlar var ya.Hala tahrik diyebiliyorlar.Kadın soyunup gezse dahi yapamaz sağlıklı bir insan bu şeyi.Bunu yapanlar insan değil.Haşarat hepsi.Bir an önce kurtulmak lazım bunlardan.

Bu ülkede millet sorun çözmek yerine birbirine saldırıyor, sonuçta da bir şey değişmiyor.

Namusunu, kadın onurunu korurken işkence görmüş ve öldürülmüş bir şehittir kendisi benim gözümde. Saygı duyulacak, adına methiyeler dizilecek kadar cesur davranan bu kardeşimiz üzerinden tartışma yerine özüm üretmeliyiz. Cezalarıyla, eylem gerçekleşmeden önceki önleyici terdbirlerle bütüncül bir çözüm.

En güzel ceza oturma organına aç olan uzun zamandır bu işi yapmamış eşcinsel kardeşlerimiz tarafından demir ateşten yapılmış bir penis ile irzlarına geçip. 1 dakika yaktıktan sonra tedavi edip tekrar yakıp bu uygulamayı her gün tekrarlamak.

bu kiyaslama olayi mide bulandirici, cahilce bir konu . kim veya kimler bu kiyaslamayi getirdi ?!
böyle tartisma konusu olurmu yahu

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken’in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan’ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.

Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan’ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, ’Özgecan’ın ellerini neden kestin?’ sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.

Ya bu nasıl bir gözü dönmüşlük nasıl bir vahşet...Nasıl bir çevrede yetişmiş bunlar ne kadar kötü çocukluk geçirmiş ?

Geri
Üst Alt