Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.174
- 2.026
- 1.813
Her zamanki gibi konu hep başka yerlere gidiyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk erkekleri genel anlamda azgın ve sapıktır deal with it.
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken’in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan’ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.
Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan’ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, ’Özgecan’ın ellerini neden kestin?’ sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.
Ya bu nasıl bir gözü dönmüşlük nasıl bir vahşet...Nasıl bir çevrede yetişmiş bunlar ne kadar kötü çocukluk geçirmiş ?
Neden acaba?Türk erkekleri genel anlamda azgın ve sapıktır deal with it.
İlk cümleden sonrasını okumadım boşuna yazmışsın. Sosyal medya, chat siteleri vs vs hep Türk azgın, ahlaksız 31ci, sapık Türk erkekleri ile dolu.Katılmıyorum buna. Bunun sebebi toplumsal kalite düşüklüğüdür. Sen de Türksün ben de Türk'üm ama böyle birşey aklımızın ucundan geçmez. Memlekette kadın algısının değişmesi gerekiyor. Kadınların metaya dönüştürüldüğü sözde sanat anlayışından, tesettürü sadece kadınların kıyafetinde arayan ama erkeklere sorumluluklarını hatırlatmayan din yorumu, devletin korunmasını veya çağdaşlaşmayı bile kadın kıyafeti üzerinden yürüten siyaset anlayışının ürünü bu oluyor işte.
Toplumsal bir hamle ile bütün bu algıyı dönüştürerek kadının erkek karşısına konularak, statüsünün belirlendiği anlayıştan uzaklaşmalıyız. Bunun için bakılacak nokta AB ve Amerika filan da değil. Oradaki kadınlarla ilgili araştırmalara da bir bakın. Dünyanı tamamında kadınla ilgili sıkıntılar var ve bunların tamamını aşacak bir anlayış inşa etmek gerekiyor. Bu ülkede başlasın en azından bu.
İlk cümleden sonrasını okumadım boşuna yazmışsın. Sosyal medya, chat siteleri vs vs hep Türk azgın, ahlaksız 31ci, sapık Türk erkekleri ile dolu.
Eğitim şart.
İlk cümleden sonrasını okumadım boşuna yazmışsın. Sosyal medya, chat siteleri vs vs hep Türk azgın, ahlaksız 31ci, sapık Türk erkekleri ile dolu.
Eğitim şart.
Puhahahah iyi yapmışlar abazalar için.Dil ogrenme sitelerinde bile tum yabanci kizlar hatta ve hatta turk kizlari bile Turkiye'yi engelliyor
InterPals Penpals - Make friends online and find free pen pals from around the world!
burada herhangi bir kiza rast gele tikla ve en alta in su yaziyi okursun
This user does not accept messages from Turkey Syria, Iraq, Egypt.
gibi ulkeler
bizi kiskaniyorlarDil ogrenme sitelerinde bile tum yabanci kizlar hatta ve hatta turk kizlari bile Turkiye'yi engelliyor
InterPals Penpals - Make friends online and find free pen pals from around the world!
burada herhangi bir kiza rast gele tikla ve en alta in su yaziyi okursun
This user does not accept messages from Turkey Syria, Iraq, Egypt.
gibi ulkeler
Vlad the Impaler'in zamaninda Osmanlilara yaptigini yapmak lazim bu katillere.
kazığa oturtmakmı vahşi köpeklere yedirmek mi?
Puhahahah iyi yapmışlar abazalar için.
[FBV]634403429960661[/FBV]
suç tecavüz ülkeyi bilmiyorum