özgecan aslan

Birini idam etsen 5 yenisi cikar... Idam ile cozulecek is degil. Caydirici olur mu olur bir nebze ama cozum degil.

Onemli olan zihniyet. Lafa gelince herkes ahlak polisi kesilir ama oyle bir cinsel baski var ki insanlarin uzerinde, insanlar bastira bastira boyle patlamalar yasiyorlar.

Takım elbise giyip bir de kız bizi tahrik etti derlerse iyi hal falan filan alabilirlerdi toplumda infial olmasa. Tecavüz gibi bir pisliği amalı cümlelerle konuşan herkesin Allah belasını versin.

İdam bu piçler için kurtuluş olur. Hayatlarının sonuna kadar vicdan azabıyla -ki vicdanları yok muhtemelen- bir hücrede pislik içinde yaşarlar umarım. Rabbim evlatlarını görme imkanı vermesin.

2-3 hafta önce hastaneye gitmek için belediye otobüsüne bindim adananın en kalabalık otobüslerinden biri 114 numaralı otobüs. ben köşeye geçtim camdan dışarıyı seyrediyorum otobüs gittikçe dolmaya başladı önümde 25-30 yaşlarında bir bayan var telefonla konuşuyor bi tane sakallı şapkalı biri benim önüme geçti benim yanımdada yine 25 yaşlarında biri var. bayan 1-2 kere arkasını döndü baktı adama dikkatli izledim bildiğin taciz ediyor şerefsiz yan cebinden 1-2 lira çıkarıyor taciz ediyor sonra arka cebine gidiyor güya çaktırmayacak. bayanda bişe diyemiyor ondan sonra 1 kere arkasını döndü yine baktı birdaha baktı adam durakta inerken yanımdaki arkadaş adamı tuttu çekti birşeyler söyledi otobüsten dışarı fırlattı ufak gerginlik oldu. bayanlarda böyle durumda korkuyor bence toplumun bilinçli olması lazım böyle bir olayda bende artık sessiz kalmayacağım bu şerefsizler bunlara devam edecek korkuda yok itlerde

Ulke ulke degil veled-i-zina ile dolu kimse kusura bakmasin arkadas.

Erkeklerin cogu sapik ve butun kizlari taciz ediyorlar ama baskasi bacisina yapsa dunya durur.

Turkiye'de yasiyan zaten beyaz gomlekli tesbihli tiplemelerin hepsinin kafasina 1 adet kursun lazim.

Özge Can Aslan'ın katillerine 13 yıl hapis cezası verildi.

Dogru mu bu.

Birini idam etsen 5 yenisi cikar... Idam ile cozulecek is degil. Caydirici olur mu olur bir nebze ama cozum degil.

Onemli olan zihniyet. Lafa gelince herkes ahlak polisi kesilir ama oyle bir cinsel baski var ki insanlarin uzerinde, insanlar bastira bastira boyle patlamalar yasiyorlar.
Asıl sıkıntı da burada başlıyor zaten. Kimse işin özüne inmek istemiyor. Asalım keselim demekle işin çözülmeyeceği o kadar belliyken bizimki sadece kendimizi kandırmaktan öteye gidemeyen nafile bir çaba. Zihinlerin özgürleştirilmesi gerekiyor öncelikle. Kadın erkek eşitliği lafta güzel ama uygulamada mümkün değil. İlkel zihniyetin hakimiyetinden kurtulmak zorundayız.

twitterdaki #sendeanlat başlığında yazılanlar...mide bulandırıcı.

10968337_809263299109222_3408243974444866041_n.jpg

Bir Zamanlar Türkiyede Bunun Gibilerini Hapiste S2lerdi,ama Simdi Avrupali Oldukya,Bunun Gibilerine Hic Bisey Olmaz.Tam Tersi Ona Iyi Bakarlar.

Bunu yapan insan kılıkli maluklara verilmeyecek cezalari daha çok konusuruz. Hatta bundan sonra bu ve buna benzer bir çok olayi maalesef göreceğiz bu ülke iyice zivanadan çıktı. Adalet sistemiz berbat diyecem ama düzgün olan bir sistemimizde yok zaten neresinden tutarsan tut rezalet.

Bazı konularda idam cezası uygulanmalı.(bence)

★★★》☆

Geri
Üst Alt