özgecan aslan

Bu ne diyo la
u00F6zgecan.png

Simdi onlar ilk gun sessiz kaldilar bugun ufak ufak kizin da sucu var, kadinli erkekli dolanirsaniz normal tarzi cikislar basladi ama tepki goruyor. Yarin obur gun bunlar cogalacak ve denklenecek. O zaman da unutma sureci baslar.

Iyikide Turkce yazmam pek iyi degil. O kadar cok soylemek istiyorum ama boyle durumlarda hic birsey demekde bazen iyi oluyor. Televizyonda gorunce kapatiyorum yureyim dayanamiyor..

Sayın Başkanımız T.Erdoğan merhum kızımız Özgecan için herhangi bir açıklama yaptı mı ?

Bu adaleti biz sağlayacağız anlaşılan bıraktığımız emanetleri yeniden belime takmayi düşünüyordum ve bu tip olaylarla bu olucak Adalet dışarda yoksa kendi adaletimizi kendimiz sağlayacağız kansız i.nelere ölüm.

Yeni Türkiye'de bunlari yapanlar hakketikleri cezayi yemez. Nihat Dogan ile ayni zihniyetliler dolu bu ülkede.

Süleyman Çakır lazim yoksa 4-5 sene anca alir bu onun bunun cocuklari

Adalet Orda De

Karşımda şu kızcağızla alakalı "kürttü aleviydi şuydu buydu" muhabbeti yapanın kafasını paramparça edebilirim. Kürtse kürt. Aleviyse alevi.

Kaldı ki saatlerce hem kızın hem de ablasının facebook profillerini inceledim olayın üzüntüsünü en yoğun hissettiğim anlarda. Ve evlerinin duvarlarında bile Atatürk fotoğrafları asılıydı.

Kimse sakın Özgecan'ın adını o şerefsiz örgütlerle yan yana anmaya bile kalkmasın. Diyorum ya uzaktakine bişe yapamam ama karşımdakini ciddi manada hırpalarım böyle bir durum görürsem. Dayanamıyorum artık bu ülkenin ayrımcı şerefsizliklerine.

Adminler,modlar sadece şu konu için küfürü serbest bırakamazmısınız . İfade edip , içimi rahat dökemicem yoksa.

örümceklerin 3 gün kuralı bugün bitiyor.Her olaydan sonra önce sessiz kalıyorlar bekliyorlar takip ediyorlar nabız hafif hafif düşüp insan normal yaşantısına dönünce başlıyorlar saçma sapan görüşlerini açıklamaya Nihat tweetini bugün atsaydı o kadar tepki gösterilmezdi mesela

bu pic kurularini asip cükünü keseceksin,yahut hergün dogduklarina dogacaklarina pisman edeceksin binbir iskence cektireceksin

allah belalarini versin,gücleri anca savunmasiz insanlara yetiyor,ciksaniza ulan sokakta karsimiza pezevenkler

ates düstügü yeri yakiyor neticede,allah ailesine sabır versin

erkekligimden utaniyorum özgecan,affet bizi

https://www.youtube.com/watch?v=H3HqihYFQbQ

Burada iyi olmuş diyen şerefsizin Özgecan'ın katilinden farkı ne? Gözaltına alınmış ne olacak serbest bırakılacak. Yarın bu şerefsizin de böyle bir suç işlemeyeceği ne malum böylelerini serbest bırakmamak lazım...

"Bunlar sürekli slogan atıp bahaneyle eylem yapan zihniyet bunlar bilmez acıyı eyy halkım bakın yürüyen isyancılar hep aynı kesim" bugün yarın malum şahıstan bu açıklama gelir.

Bu ülke insanı kadar eyleme karşı olan eylemden korkan millet yok yav. Yok bunu bari siyasete karıştırmayıncılar doldu yine ortalık. Arkadaş bu olay tam tamına siyasetle iç içedir. Senin ülkeyi yöneten iktidarın kadınlar hakkında yaptıgı acıklamara ve düzenlemelere bakarsan bunu çok rahat bir şekilde görebilirsin. Şuana kadar kaç tane polis, asker kadınlara tecavüz edip serbest bırakıldı haberiniz var mı?

Geri
Üst Alt