özgecan aslan

ve nazlıkayanın bu dansından sonra kadına şiddet bitti...

kadın şiddetinde muhalefetten bir kadın milletvekiline yüklenmek yerine 12-13 yıldır iktidarda olan ve kadına şiddetin iktidarda olduğu dönemde tavan yapmış olduğu partiyi eleştirmek daha doğru değil mi?

ya da o zaman yapılan protestoların hiçbiri kolay kolay bir şey değiştirmiyor/bitirmiyor. o zaman hiç protesto veya gösteri yapılmasın. böyle mi düşünüyorsunuz?

kadın şiddetinde muhalefetten bir kadın milletvekiline yüklenmek yerine 12-13 yıldır iktidarda olan ve kadına şiddetin iktidarda olduğu dönemde tavan yapmış olduğu partiyi eleştirmek daha doğru değil mi?

ya da o zaman yapılan protestoların hiçbiri kolay kolay bir şey değiştirmiyor/bitirmiyor. o zaman hiç protesto veya gösteri yapılmasın. böyle mi düşünüyorsunuz?

....

bu kafayı bi açıklasana

27907010.jpg
O konu hakkında söyledim düşüncelerimi ilk gün eylem yapıldığı an burada paylaştım ve eleştirdim... Bu özgecan olayının bir protestosu değil daha önceden planlanmış dünya çapında bir eylem ha ertelenmeliydi bence ama bunu ölü sevici olarak göstermek neyin kafası asıl...

bu olayda gecmisteki bircok olay gibi toplumsal infial yarattı ama 3 güne unutulacak,insanlar acilariyla kalacak

babasının ic burkan sözleri,olan hep böyle güzel insanlara oluyor

"devletimiz zeval görmesin. milletimiz necip, güzel bir millet. güzel gönüllü insanlar var. bir çok haber kanalından konuşmak için, röportaj yapmak için geliyorlar ama hiç birini kabul etmedim fakat böyle bir konuşma yapmak mecburiyeti aslında doğuyor. çünkü memleketimizin, hatta dünyanın aslında öncelikle barışa ve sevgiye ihtiyacı var. ben öncelikle kendim için şunu söyleyeyim; ben günahkarların günahkarı, fakirlerin fakiri, acizlerin acizi bir garibim. rabbim özel yaratmış, güzel yaratmış, çok sevdi yanına aldı. bu memlekette artık ikilik olmasın. bu vahim olayı yapan insanlara da zulmedilmesin, adaletin karşısına çıkıp cezalarını çeksinler. allah onların analarına, babalarına da yardımcı olsun" diye konuştu.

Kanal D Haber'i izlemenizi öneririm.

İşte Nazlıaka gibileri partiden direkt ihraç edeceksin. Erdoğan'ın eline böyle bir kozu vermeyeceksin. Verirsen, adam konuşmakta haklı. Sözlerini dinledim, benim günler önce arkadaş ortamında sinirle söylediğim şeylerin hemen hemen birebir aynısını söyledi. Kültürümüzde yeri yok bunların.

Hayatım boyunca muhalif bir insandım ve öyle olmaya devam edeceğim ama bu konuda Erdoğan'a tepki gösterecek hiçbir şey bulamıyorum. Adam samimidir-değildir. Ama haklı.
İnsanlar 1 oyun hesabını yaparken chpyi doğrudan ilgilendiren birinin böyle koz vermesi kabul edilemez.

İnsanlar 1 oyun hesabını yaparken chpyi doğrudan ilgilendiren birinin böyle koz vermesi kabul edilemez.

Özgecan üzerinden bile oy toplamaya çalışan kim varsa alayından iğreniyorum bunu da belirteyim. Kim olduğu önemli değil. AKP, CHP, MHP, HDP ya da bir başkası. Kim olursa olsun iğreniyorum.

Şerefsizin annesi konuşmuş hala oğlum diyebiliyor tebrikler

10411361_798223120227477_6378065791100026956_n.jpg

Bunları da diğer 3 şerefsizle birlikte atacaksın kodese başımıza ne geliyorsa bu geri kafalı sözde din adamları yüzünden geliyor

O serefsizler rahatlik gördükleri her gün Özgecan'a hakarettir

10411361_798223120227477_6378065791100026956_n.jpg

Bunları da diğer 3 şerefsizle birlikte atacaksın kodese başımıza ne geliyorsa bu geri kafalı sözde din adamları yüzünden geliyor

Asıl tehlikeli olan bu tipler!! Dışarıda milyonlarca embesil bunları kanaat önderi olarak görüyor bunların sözlerine göre kadını kızı taciz ediyor!!!

Geri
Üst Alt