Özgörkey Başkan Olmayacağını Açıkladı

Bugün Arsenal'e karşı olumlu bir sonuç almamız halinde Ünal Aysal aday olacak bence.

Eger kulübü Alp Yalman´a birakacaksa, kacmak icin bahane aradigina inanmaya baslayacagim Aysal´in.

Icinde biraz Galatasaray sevgisi varsa, bu kulübü bu heriflere birakmazsin. Dürüst, Albayrak vs. hepsi hazirken, bize böyle zarar veremezsin.

Eger kulübü Alp Yalman´a birakacaksa, kacmak icin bahane aradigina inanmaya baslayacagim Aysal´in.

Icinde biraz Galatasaray sevgisi varsa, bu kulübü bu heriflere birakmazsin. Dürüst, Albayrak vs. hepsi hazirken, bize böyle zarar veremezsin.

tamamen katılıyorum. camianın neredeyse %99 devam etmesini isterken ve aday çıkmamışken (alp yalmanı saymıyorum) bırakıp giderse kaçıp gitti demektir bukadar basit.

eğer Alp yalman başkan olursa Ünal Aysal' ı bir daha asla affetmem ve kaçmak ile itham ederim

takvim gazetesinin bugünkü haberinde alp yalmanı nasıl desteklediğini görünce bikez daha anladımki bu yönetim başımıza geçerse bittiğimizin resmidir. resmen şike lobisinin istediği adayı bize başkan yapacaklar

Ya arkadaşlar bende Ünal aysalin devam etmesinden yanayım ama siz Alp Yalmani çok küçümsüyorsunuz, uefa ve 4 yıllık şampiyonluğun temelini atan bu adam

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaziklar olsun be. Alp yalmanla biteriz biz.

Aysal kaçıcak dediğimizde almadımız tepki kalmamıştı tarih şimdi bizi haklı çıkarıyor işte ft ye sövüp aysala herhangi birşey dememek kabul edilemez

Aysal kaçıcak dediğimizde almadımız tepki kalmamıştı tarih şimdi bizi haklı çıkarıyor işte ft ye sövüp aysala herhangi birşey dememek kabul edilemez

Aysal direnisdi tek basina kalan... gozlerine perde inmis ahmaklarin destekleyemedigi sadece kostek oldugu.

Adaylar hakli, bir ay icinde olmaz böyle isler

baskan olmayacagini nasil acikliyor :D

aday olmayacagini demek istediniz galiba...

Sene sonunda bir secim daha olur muhtemelen.

madem özgörkey aday olmuyor ünal aysal artık mecbur tekrar aday olocak , yoksa ünal başkan gider ayak ağzımıza s.çmış olacak.

Son düzenleme:
allaha belanizi versin emi, kala kala bir halt olmiyacagi simdiden belli olan alp yalmana meydani bos birakiyorsunuz ya diyecek baska lafim yok.

Geri
Üst Alt