özgür aslan

GSC'nin efsane 10 numarası

Talha ile birlikte forum'da sevilen nadir insanlardandır, abimizdir.

Her mesajına layk atmıyorum artık kendimi frenliyorum

Ozan Tokgöz ile birlikte Galatasaray tarihini kaleme alma potansiyeli gördügüm renktaş

güzel adamdir özgür, onun gibi insanlar az bulunur

Başlığın açılmasından sonraki süreçte, halk kahramanı haline gelmiş bir figürdür. Çevresine topladığı insanlarla birlikte, toplumsal muhalefetin bir numaralı ismi olmuştur. Gerek sosyal ve siyasi, gerekse tribün lideri olarak ön plana çıkmıştır. Adı tüm Türkiye'de bilinir hale gelmiştir. Özgür'ün fanatik müritlerinden bir kaçının açmış olduğu pankart görüşlerimize destek verir niteliktedir.

Buyrunuz;

epvpEm.jpg

Başlığın açılmasından sonraki süreçte, halk kahramanı haline gelmiş bir figürdür. Çevresine topladığı insanlarla birlikte, toplumsal muhalefetin bir numaralı ismi olmuştur. Gerek sosyal ve siyasi, gerekse tribün lideri olarak ön plana çıkmıştır. Adı tüm Türkiye'de bilinir hale gelmiştir. Özgür'ün fanatik müritlerinden bir kaçının açmış olduğu pankart görüşlerimize destek verir niteliktedir.

Buyrunuz;

epvpEm.jpg

:adoration:

Forumun Hulusi Kentmen'i gibi. Kafamda hep bu profil canlanıyor. Çoğu konuya hakim ve sabırla herkese yardim eden zevkli bir kişilik.

♧tapatalk♧

yoo

edit: üstteki mesaj sahibi tarafından silince bu mesaj boşa çıkmış.

o yüzden bir kedi resmi paylaşalım boşa harcanmasın mesaj

[attachment=7489:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 48
Sevmem kendisini o da beni sevmez bilirim

$

Geri
Üst Alt