özgür demirtaş

adamın dünkü bütün açıklamalarını okudum ne var falcao geldi diye sevindiyse galatasaray maçlarının çoğunu takip etmem bile diyor bahsettiği takım tutmayın demiyor ki holigan olmayın diyor futbolu hayatınızda odak noktası yapmayın diyor neden bu kadar linç yedi bu adam

2019'da Falcao geldi diye sevinç twitleri atıyor.
2021'de Falcao'yu sokakta görsem tanımam diyor. Yukarıda paylaştım.

gayet mantıklı cümleler kurmuş fenerin boş kafalı holiganlarının katıldığı lince katılmayın

2019'da Falcao geldi diye sevinç twitleri atıyor.
2021'de Falcao'yu sokakta görsem tanımam diyor. Yukarıda paylaştım.
sevinç tweeti dediğin hayırlı olsun olayı yani ülke çağında futbolla ilgilenmeyen insanlar bile falcao ismi duydu adam da fanatik olmayan bir galatasaraylı ne var hayırlı olsun yazdıysa

Adam bir farkındalık yaratmak istiyor ama dediğim gibi işinde çok donanımlı bir insan biz onun yorumlarına ve çıkarımlarına güveniyoruz ve anlıyoruz da! Ama futbol fanatizm gibi konular başka bir alan özgür hoca bu konuda insanları telkin etmeye çalışmamalı.

Futbolcuya değil futbolla ilgilenenleri küçük gören lafları var.

Futbolla ilgilenenlere değil. Adam diyor ki hayatınızın en önemli parçası olmasın futbol. Yani holigan olmayın diyor. Kusura bakmayın da bunu anlayamayanlar için 2 haneli iq tahminim bile fazla. Muhtemelen ellerindeki parmak sayısı iq'larından fazla bu tiplerin.

Bilgi birikimine ve özellikle kendi alanındaki uzmanlığına saygım sonsuz.

Ama twitterda son zamanlarda sürekli popülist söylemlerde bulunuyor. Dünkü popülist söylemlerinden sonra takibi bıraktım. En azından Twitterdan takip etmem daha da.

Özgür beyin tek hatası bu insanları muhatap alması. Ne uğraşıyorsun işte. Beyinsizler birbirlerini yiyip dursun.
özgür beyin popülarite ve para uğruna bu denli sosyal medyaya bulaşmasına ben de karşıyım ama bazen ülkede işler böyle yürüyor

özgür beyin popülarite ve para uğruna bu denli sosyal medyaya bulaşmasına ben de karşıyım ama bazen ülkede işler böyle yürüyor

Adam Akbank yönetim kurulu üyesi. Para uğruna sosyal medyaya bulaşacak bir tip değil. Popularite için de girecek bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum.

Adam Akbank yönetim kurulu üyesi. Para uğruna sosyal medyaya bulaşacak bir tip değil. Popularite için de girecek bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum.
youtube hesabı açmasını nasıl değerlendirmek lazım rengo

3 saat uyuduğuna inanan var mı

youtube hesabı açmasını nasıl değerlendirmek lazım rengo

Adam bilgilendirici videolar yapıyor. Hem de gayet güzel yapıyor bunu. Youtube'dan kazanacağı para Akbank'tan kazanacağının yanında çok çok küçük kalır. Adamın tek derdi bilgiyi aktarmak işte. Bu kadar.

futbolla ilgili yazdıklarından bağımsız baya salak bir adam, alanında ne kadar iyidir bilemem tabi

Sosyal medya fetishizminin guzel ornegi. 2 - 3 begeni gelince sapıtan ve kendini sosyal medya denizine kaptiran bir populasyon mevcut

Geri
Üst Alt