- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın dünkü bütün açıklamalarını okudum ne var falcao geldi diye sevindiyse galatasaray maçlarının çoğunu takip etmem bile diyor bahsettiği takım tutmayın demiyor ki holigan olmayın diyor futbolu hayatınızda odak noktası yapmayın diyor neden bu kadar linç yedi bu adam
sevinç tweeti dediğin hayırlı olsun olayı yani ülke çağında futbolla ilgilenmeyen insanlar bile falcao ismi duydu adam da fanatik olmayan bir galatasaraylı ne var hayırlı olsun yazdıysa2019'da Falcao geldi diye sevinç twitleri atıyor.
2021'de Falcao'yu sokakta görsem tanımam diyor. Yukarıda paylaştım.
Futbolcuya değil futbolla ilgilenenleri küçük gören lafları var.
Son dönemde bayağı kolpaya başladın.Futbolcuya değil futbolla ilgilenenleri küçük gören lafları var.
Futbol twitleri at bir süre sonra futbol oynayanlara gerizekalı de. Kim iki haneli IQ ya sahip acaba!
gayet mantıklı cümleler kurmuş fenerin boş kafalı holiganlarının katıldığı lince katılmayın
özgür beyin popülarite ve para uğruna bu denli sosyal medyaya bulaşmasına ben de karşıyım ama bazen ülkede işler böyle yürüyorÖzgür beyin tek hatası bu insanları muhatap alması. Ne uğraşıyorsun işte. Beyinsizler birbirlerini yiyip dursun.
özgür beyin popülarite ve para uğruna bu denli sosyal medyaya bulaşmasına ben de karşıyım ama bazen ülkede işler böyle yürüyor
youtube hesabı açmasını nasıl değerlendirmek lazım rengoAdam Akbank yönetim kurulu üyesi. Para uğruna sosyal medyaya bulaşacak bir tip değil. Popularite için de girecek bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum.
2019'da Falcao geldi diye sevinç twitleri atıyor.
2021'de Falcao'yu sokakta görsem tanımam diyor. Yukarıda paylaştım.
youtube hesabı açmasını nasıl değerlendirmek lazım rengo
Adam bilgilendirici videolar yapıyor. Hem de gayet güzel yapıyor bunu. Youtube'dan kazanacağı para Akbank'tan kazanacağının yanında çok çok küçük kalır. Adamın tek derdi bilgiyi aktarmak işte. Bu kadar.