özgür demirtaş

Mesajı gördüm de o mesajı neden attığını da açıklıyor sonrasında, yıllarca Amerika'da okumuş ekonomi profesörü olmuş, ülkenin en büyük ikinci holdinginin ekonomi yönetiminde olan bir adam sence bu tarz söylediği lafı unutur mu?

AHaber'e ironik bir tepki var sadece orada.

FEEdullXEAsYbv2

Demirtaş'ı popülist buluyorum, tutarsız hareketleri de var ama gereksiz üstüne gidiliyor bazen.
Adamın kariyerine laf etmek kendime adıma konuşayım haddime değil. Son söylediklerini daima söylüyorum. Koca profesör Twitter'da bütün gün. Tek eksiği bu tutarsız ve popülist.

Adamın kariyerine laf etmek kendime adıma konuşayım haddime değil. Son söylediklerini daima söylüyorum. Koca profesör Twitter'da bütün gün. Tek eksiği bu tutarsız ve popülist.
Yani neymiş tweetlerin önü arkası önemliymiş. Uzatma modunda değildim ama keramettin yazmış.

Severim
Fazla ilgi hoşuna gidiyor felan diyorlar da kimin hoşuna gitmez ki abi
Adam, yağların satışının sınırlandırıldığı, doların artık günden güne, saatten saate değil de dakikadan dakikaya aniden fırladığı şu dönemde uzmanı olduğu bir konuda konuşmasın da ne yapsın.
Ekonomistleri(!) dinleyip köşesine mi sinsin diğerleri gibi
İleride kendisini ekonominin başında da görmek isterim.
Daha adamın okuduğu ve ünvan kazandığı okulların ismini telaffuz edemeyecek olanlar kalkmış adamın ekonomi bilgisini tartışıyor
Senin alanım dediğin siyasette bile senin fersah fersah önündedir bu adam

5 kuruş etmez demiştim
3 kuruş bile etmez

İletişimde yüksek sesle, bağırarak, gereksiz vurgularla konuşmanın problemli olduğu bilinenir. Adamın vücut dili de faul bu konuşmada. Ona gönderme yapmış.
Bazı konuşmaları böyle, biraz da motivasyon temelli konuşmalarda özellikle.

Türk insanı bundan anlıyorken çok da eleştirilecek bir şey göremiyorum.

Geri
Üst Alt