özgür demirtaş

dün fatih altaylı kılıçdaroğlu'na sordu. eskisine göre daha agresifsiniz, ders mi aldınız dedi?

kılıçdaroğlu da artık tahammül edemiyorum dedi, ben de böyle hissediyorum. insanlara güzelce laf anlatmaya çalışarak; kimseyi kırmayayım diyerek bu ülkede işler yürümüyor.

Bazı konuşmaları böyle, biraz da motivasyon temelli konuşmalarda özellikle.

Türk insanı bundan anlıyorken çok da eleştirilecek bir şey göremiyorum.
Millet bundan anlıyor dersen problem yok tabi. Doğru bir şey mi, hayır. Erdoğan da böyle bağırarak konuşur zaten. Millet bundan anlıyor diye.

Millet bundan anlıyor dersen problem yok tabi. Doğru bir şey mi, hayır. Erdoğan da böyle bağırarak konuşur zaten. Millet bundan anlıyor diye.

Bilirsinki içerikten çok beden dilidir etkileyen. Bizdeki beden dili anlayışı farklı.

ruh halini hiç iyi görmüyorum

mide bulandırır demiş idik

Bir insan evladı Özgür Demirtaş'dan niye nefret eder anlamak mümkün değil. Sevmiyorum takip etmiyorum dersin, fikirlerini söylediklerini umursamazsın vs... anlarım da vücudunun her bir zerresini nefret ile dolduracak kadar ne yapmış olabilir bu adam?

Bence haklı ve yerinde bir tepki olmuş. Ruh hastası bir lavuk olduğu anlaşılan yaratık durduk yere adama nefretini kusmuş. Özgür Bey de gayet efendi bir şekilde başvurması gereken kurumun adresini tebliğ etmiş. Ne boş insanlar var yav.

Geri
Üst Alt