özgür demirtaş

Kubat Tokmakçı

2 haneli iq'ya sahip insanımsılar tarafından linç edilen profesör. Tam olarak bu yüzden sürünüyor bu ülke. Cehaletin bu kadar özgüven kazandığı başka bir zaman olmamıştır bu topraklarda.

Çakma profesör. Adamı tanıdığım ilk andan itibaren kolpa olduğunu anlamıştım

Bay Cakma nin balonunun sonmesini,

Zehir zemberek Ispanyol cipsleri yiyerek izliyorum..!

Bogaz icine gitmismis..!

Gitmeseydi ne olurdu kim bilsin..

Biz kim BOGAZICINE?? gitmek kim..

Kendi halinde garibanlariz..

Çakma profesör. Adamı tanıdığım ilk andan itibaren kolpa olduğunu anlamıştım

bunun birde ayda 500 tl para veren 1 milyon tane abonesi var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: bunun yine bir tane arakladığı tweet vardı ben kendisine atmıştım tweet araklama diye engellemişti beni:ROFLMAO::ROFLMAO:

Türkçeye çevirmeden direkt yapışıtırıp geçseydi yav, uğraşmış.

Kendisinin ekonomi görüşlerini anlamakta zorluk çekiyorum.

Mesela bir yandan sanayimiz niye gelişmiyor,niye üretemiyoruz üretim ekonomisi olmalıyız diyor,bir diğer yandan da TL çok değer kaybetti dolar arttı falan filan diyor.TL'nin haddinden fazla değerli olduğu yerde sanayinin gelişme ihtimali var mı?Geçmişte çokça gördük hem Özal dönemi 90-93 arası hem 2000'de hem de 2002-2014 arası TL değerlendiğinde ithalat patlama yapıyor,içerde üretmek maliyetliyse niye üreteyim dışardan getirtirim diyor adam.Üretmesi gereken adamlar distribütör ithalatçı falan oluyor o modelde.Nasıl gelişecek yani sanayi ve üretim değerli TL'nin olduğu yerde,ben onu anlamadım.Bu kısmın altını doldurmuyor kendisi.

Hep duyarız

Bu ülkede her şey olursun da bir tek rezil olmazsın diye

Galiba doğru

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi salın adamı boş verin. Kendine has bir kitlesi var. Müritleriyle de mutlu mesut yaşıyor.

Gereğinden fazla önemseniyor olumlu ve olumsuz anlamda zira amacı Türkiye'yi kurtarmak değil nihayetinde süperman muamelesi görmesi de yersiz. CB adaylığı sırasında X'de epey şöhret oldu tabii müritleri sen aday ol dediler biraz şımardı. Onun da ekmeğini yiyor.

Bu adamdan bir Yaşar Kemal, Aziz Nesin, Uğur Mumcu falan çıkmaz. Türkiye'de entelektüel birikim çok düştüğü için popülist kültür bu adamı çok fazla sahipleniyor.

Akademik kariyerine diyecek sözümüz yok fakat bu adamı entelijansiya içinde düşünmek ahmaklık olur.

Geri
Üst Alt