Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
guardiolanın yardımcısını getirmen lazım derhal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim bos yapiyordur yine"guardiola'nın yardımcısıyla anlaştığımıza dair bilgim yok."
hani biliyordu
ışıtan
niye bu kadar kolpa yapıyorsun birader
iki günlük yönetici dolu yapıyorterim bos yapiyordur yine
3 senedir bos yapiyor ft. evet. ben daha ileriye gidip terimi kovup o yardimciyi as antrenör yaparimiki günlük yönetici dolu yapıyor
50 yılını vermiş terim boş yapıyor
işte sen onu yapacağın için oralarda değilsin musapcığım3 senedir bos yapiyor ft. evet. ben daha ileriye gidip terimi kovup o yardimciyi as antrenör yaparim
Terime 50 yili Galatasaray verdi yalnız, Terim bize vermedi bunu unutmaiki günlük yönetici dolu yapıyor
50 yılını vermiş terim boş yapıyor
3 senedir 0 basari gösteren bir hocayla niye devam edeyim?işte sen onu yapacağın için oralarda değilsin musapcığım
sen anlık öfkeyle bunları yazıyorsun
o mevkii de olunca kovarım ederim şöyle yaparım olmuyor
iki tarafta birbirine verdiTerime 50 yili Galatasaray verdi yalnız, Terim bize vermedi bunu unutma
etmeyebilirsin ama kovma durumu olmaz3 senedir 0 basari gösteren bir hocayla niye devam edeyim?
Terim ramos, casillas, schweinsteigerin felan tirnagi olamaz. Basarsizlardi diye yollandilar. Bu kadar basit
Oyle bir kovulur ki anlayamazsin bileetmeyebilirsin ama kovma durumu olmaz
karşılıklı anlaşarak bitirirsin
Terim ramos, casillas, schweinsteigerin felan tirnagi olamaz
burayı anlamadım?
yapamazlar yusufcuğumOyle bir kovulur ki anlayamazsin bile
hangisi daha agir basıyor sence?iki tarafta birbirine verdi
tek taraflı olmaz
Kume duscez ula olayin ciddiyetini kavra.yapamazlar yusufcuğum
kulüplerinde basari olarak görenler. Ramos, casillas, schweini bile kulüplerinden kovuldular. Adamlarin cl basarilari, dk basarilari, lig basarilari felan en üst seviyede olmalarina ragmen.etmeyebilirsin ama kovma durumu olmaz
karşılıklı anlaşarak bitirirsin
Terim ramos, casillas, schweinsteigerin felan tirnagi olamaz
burayı anlamadım?
ben zaten olayın farkındayımKume duscez ula olayin ciddiyetini kavra.
yahu musap futbolcuyla teknik direktörü nasıl kıyaslıyorsunkulüplerinde basari olarak görenler. Ramos, casillas, schweini bile kulüplerinden kovuldular. Adamlarin cl basarilari, dk basarilari, lig basarilari felan en üst seviyede olmalarina ragmen.
olmuyorsa olmuyor. Terim 3 senedir bos yapip kovulmali artik