Özgür Işıtan Gün

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben sn günün değil de b.elmasın hamlesi olarak düşünüom bi kere ışıtan bey başkana hocayla devam edilmeli diyen bendim dior yani belmas hocanın vaziyetini gözden geçirmiş ztn, 2.si de guardiolanın yardımcısı hbri çıkınca hemen ben dedim diye yapmıştır diye açıklama yaptı belmas o yüzden ışıntan beye mal etmek 100% isabet olmaz

Çok değil transfer dönemi sonunda Galatasaray'da menajerler zengin edildi diye haberler çıkmaya başlar.

Adamın ortağı Ogan Tarhan. Scout ekibinin başına gelsin istiyordu o hamlede olur yakında.

Bu işin sonunda başarısız olursa Hollanda Konsolosluğuna sığınsın.

ben sn günün değil de b.elmasın hamlesi olarak düşünüom bi kere ışıtan bey başkana hocayla devam edilmeli diyen bendim dior yani belmas hocanın vaziyetini gözden geçirmiş ztn, 2.si de guardiolanın yardımcısı hbri çıkınca hemen ben dedim diye yapmıştır diye açıklama yaptı belmas o yüzden ışıntan beye mal etmek 100% isabet olmaz
Burak'ın kankası mı istemiştir heis..

eğer torrent adlı saçma herif gelirse çekeceğin var ışıntan

Adam tam bir red wedding yaptı. Eğer kısa sürede bir toparlanma olmazsa hedef tahtasında ilk kendisi olur.

fatih terim denis mann'ı istemiş burak elmas ve ışıtan gün solbakken'i alacaklarını söylemiş.

fatih terim fernando ve melo gibi tecrübeli bir önlibero istemiş burak elmas ve ışıtan gün gedson'u alacaklarını söylemiş.

film çoktan kopmuş hoca ve yönetim arasında.

fatih terim denis mann'ı istemiş burak elmas ve ışıtan gün solbakken'i alacaklarını söylemiş.

fatih terim fernando ve melo gibi tecrübeli bir önlibero istemiş burak elmas ve ışıtan gün gedson'u alacaklarını söylemiş.

film çoktan kopmuş hoca ve yönetim arasında.
fatih terım ruyada yasıyor fernando ve melo gibi topcuyu istiyorsa isim versin

fatih terım ruyada yasıyor fernando ve melo gibi topcuyu istiyorsa isim versin

adamlar şaşırmış bunu duyunca hocam hem genç takım kuruyorum diyorsun hemde yaşlı adam istiyorsun diye. artı bir tanede tecrübeli santrafor istemiş ceza sahasında gelen topu içeri atacak adam istiyorum demiş.

Bu adam öyle bir kazık sokacak ki bize, yıllarca çıkmayacak.

Bunu buraya yazayım, bir gün alıntılarım.

Bu adamın kulübü Acun’a satılıyordu bir ara. O sebeple bu elemanla ilgili şüphelerim mevcut.

Geri
Üst Alt