Özgür Işıtan Gün

Florya müdürünün eşyalarını kapinin önüne koy Isıtan Bey

yarın floryayı kitle kral ol kimseyi sokma
Screenshot_20220110-211931.webp

Bu yönetimden Sn. Remzi Bey ve gs fedaisi Rezan Bey disinda kimseye guvenmemistim. Bu herifi de gozum tutmuyor.

fenerli burak ile besiktasli isitana kaldi kulüp

Bu arada rahmetli ile baya iyi ilişkisi vardı. Vasiyetini yerine getirdi bravo.

Çok değil transfer dönemi sonunda Galatasaray'da menajerler zengin edildi diye haberler çıkmaya başlar.

Adamın ortağı Ogan Tarhan. Scout ekibinin başına gelsin istiyordu o hamlede olur yakında.

Bu işin sonunda başarısız olursa Hollanda Konsolosluğuna sığınsın.
Spor programında yapılan algıları sisteme 'download' etmiş gibisiniz.

koskoca gs'yi fener yaptınız helal olsun
ama biz izin vermeyeceğiz
Ünsal ben seni böyle bilmezdim, iyice sucukcu tayfa gibi takılıyorsun. Romantizmi bırak bence. Galatasaray dediğin takımin başarısızlığa tahammülü yoktur. Başarısız oldu diye aynı sene 2 başkan değiştirmiş bir takımız. Devrimci ruh vardır Galatasaray'da. Başaramayan gider. Bu köhne ağalık rejimi hiç olmadı olmazda. Vefa vardır, saygı vardır ama sırf bir adamın torununun torunu ihya olacak diye tek adamın peşinde koşmaz benim takımım. O kadarda Türkiye değildir Galatasaray. Yenilikcidir. FT yerine x bir antrenör olsa en önde sen küfürleri sıralardin. Fenerbahçe'ye sen ve sana benzeyenler benzetti Galatasaray'ı. Azizin peşinde 20 sene dolandilar, şimdi Küçük Koç'un bı tarafını yalıyorlar. Eğer sende Galatasaraylı isen sapkani önüne al bir düşün, eğer profil fotondaki söylem doğruysa aynen böyle devam et dostum.

Geri
Üst Alt