Özgür Işıtan Gün

Adnan sezgine olmuştu bu kadar baskı, başkada hatırlamıyorum yöneticiye bu kadar tepki ben.

Anlaşılan istifa ediyor. Yalnız Terim- Işıtan Gün cephesi birbirini kırdı resmen

Isitan Gün bir profesyonel ve bu islere para kazanmak icin girmistir. Galatasaray üzerinden para kazanmasi da bir sorun teskil etmez, ancak bu para kazanma hirsi, Galatasaray´i büyütme arzusu ile birlesirse gayet de faydali olur. Hoeneß´de Bayern´in sirtindan neler kazandi ama ayni zamanda kazandirdi. Hem caldi hem calisti Adam.
Para kazanmak için yönetici olunmaz yalnız, sportif direktör, CEO, technical director, head of recruitment vs. olunur veya kulüp satın alınır... ama genel fikre katılıyorum bu kulüp para kazanacaksa ona para kazandıran profesyoneller de performans doğrultusunda kazanmalıdır. Yegane motivasyonlarının GS olmasını beklemek saflık olur.

Yalnız seçimle yönetime giren biri bu işi yalnız GS için yapmalıdır, o noktada katılmam sana işte.

Benim anlamadığım bu tweetleri atan adam buralara nasıl gelmiş. Geldikten sonra istifa sebebi olmamalı bir adam kulübün kapısından girmeden bu tip şeylere bakılmalı.

Anladığım kadarı ile Bye Bye Happyness

Fatih Terim hakkında gerekli olanı yapmaktan çekinmeyen Burak Elmas söz konusu Işıtan Gün olunca mı gerekli açıklamayı Işıtan Gün yapacaktır oluyor ?

Yönetim kanalında seçim öncesi en çok beklentimiz olan, doğrudan futbol şubesinin başına geçmesini beklediğimiz Işıtan Gün 7 ay içinde most hated man olmayı nasıl başardı hayret ediyorum. Yanlış insanlara güvenmişiz demek

Herkesin Eskiye dönük twitter mesajlari kontrol eden olsa kim bilir kimler ne pot kirmistir. Ne takimda yönetim nede futbolcu kalir, cünkü bu tür insanlar sonucu ne olacagini bilmeden böyle tweetler atip o tweetin kölesi oluyor.

Bosuna dememisler

Söz sizin ağzınızda olduğu sürece sizin esirinizdir. Söz ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teröristlerle pazarlık masasına oturulmaz elini verirsen kolunu alamazsın. Işıtan Gün hiçbir yere gitmemeli şimdilik.

Tweetler de öyle skandal denecek seviyede değil. Oldukça kötü ama üzerinden 10 yıl geçmiş bir şeyi eşelemek art niyetliliktir, artık böyle bir insan olmayabilir insanlar değişebilir neticede.

Eşref Hamamcıoğlu'nun hamle yapması ise iyiye işaret değil. Anlaşılan o grup Terim'i ve bu süreci bahane ederek seçime zorlayacaklar yönetimi. Işıtan Gün attığı tweetlerin seviyesiz olduğunu yanlış olduğunu gençlik hatası vs. olduğunu söyleyip özür dilese yeterlidir.

Bu kulübün kaptanı hapishaneye girebilir neticede, bir şeyi abartacaksanız onu abartın.

Fatih Terim hakkında gerekli olanı yapmaktan çekinmeyen Burak Elmas söz konusu Işıtan Gün olunca mı gerekli açıklamayı Işıtan Gün yapacaktır oluyor ?

Yönetim kanalında seçim öncesi en çok beklentimiz olan, doğrudan futbol şubesinin başına geçmesini beklediğimiz Işıtan Gün 7 ay içinde most hated man olmayı nasıl başardı hayret ediyorum. Yanlış insanlara güvenmişiz demek
Ne 7 ayı renktaş 7 günde oldu her şey. Bariz operasyon işte ama fark etmez artık zaten gidecekler böyle olunca belki daha da gelemezler

Para kazanmak için yönetici olunmaz yalnız, sportif direktör, CEO, technical director, head of recruitment vs. olunur veya kulüp satın alınır... ama genel fikre katılıyorum bu kulüp para kazanacaksa ona para kazandıran profesyoneller de performans doğrultusunda kazanmalıdır. Yegane motivasyonlarının GS olmasını beklemek saflık olur.

Yalnız seçimle yönetime giren biri bu işi yalnız GS için yapmalıdır, o noktada katılmam sana işte.

Tamamda bunu yapan bir profesyoneli seçmişiz. Hoeneß yillarca hem çaldi hem çalişti, bu sorun değil benim için.

Benim açikcasi Işitan Gün'ün twittleri ile de bir sorunum yok. En fazla dalga geçme konusudur bu.

Ancak Fortuna Sittard ile ilgili iddialar miyde bulandirici. Ben bu denli hakim değildim. Bu kulüp resmen illegal aktiviteler için satin alinmiş ve sayin Gün'de işin merkezinde.
Eski TD'leri bunlari polise ihbar etmiş. Interpol muhtemelen bir kaç yildir Sittard'in Türk yetkililerine takmiştir kancayı zaten.

Bu durumda seçilmesine nasil müsade edilir ilginç. Yarin öbürgün bunlar Interpol'den Operasyon yerse olay üzerimize sıçrayabilir.

Tamamda bunu yapan bir profesyoneli seçmişiz. Hoeneß yillarca hem çaldi hem çalişti, bu sorun değil benim için.

Benim açikcasi Işitan Gün'ün twittleri ile de bir sorunum yok. En fazla dalga geçme konusudur bu.

Ancak Fortuna Sittard ile ilgili iddialar miyde bulandirici. Ben bu denli hakim değildim. Bu kulüp resmen illegal aktiviteler için satin alinmiş ve sayin Gün'de işin merkezinde.
Eski TD'leri bunlari polise ihbar etmiş. Interpol muhtemelen bir kaç yildir Sittard'in Türk yetkililerine takmiştir kancayı zaten.

Bu durumda seçilmesine nasil müsade edilir ilginç.
Ona çalmak denmez ki. Performans bonusu alıyor işte. Başarısız olsaydı da giderdi neticede. Hakkı olanı almayı çalma diye nitelendirmemek gerekir.

Sittard iddiaları tırt bence. İnanmak isteyen inanır elbet ama ben masumiyet karinesinden yanayım.

Gözünü haramdan sakınan bir arkadaş. Maşallah.

Hoca bunu bu da hocayı yedi. Yardımcı işinin üç günlük olmadığı barizdi Haluk Yürekli'ye bir şekil sızdırılıp programa çıkartıldı mevzunun tek muhatabı olarak da Işıtan kaldı haliyle. Sürecin bütün taraflarının Galatasaray'dan uzak olduğu dönem istiyorum sadece yönetim Işıtan vs. devam etmekte olmaz hoca geri dönsün de olmaz. Sıfırdan yeni adamlarla başlayalım her şeye.

Geri
Üst Alt