Özgür Işıtan Gün

Hoca bunu bu da hocayı yedi. Yardımcı işinin üç günlük olmadığı barizdi Haluk Yürekli'ye bir şekil sızdırılıp programa çıkartıldı mevzunun tek muhatabı olarak da Işıtan kaldı haliyle. Sürecin bütün taraflarının Galatasaray'dan uzak olduğu dönem istiyorum sadece yönetim Işıtan vs. devam etmekte olmaz hoca geri dönsün de olmaz. Sıfırdan yeni adamlarla başlayalım her şeye.
Işıtan'ın (şimdilik) suçu ne?

Bir elinden geleni yapmayı denesin hele muktedir olamazsa gider zaten.

1642257114555.webp

Ona çalmak denmez ki. Performans bonusu alıyor işte. Başarısız olsaydı da giderdi neticede. Hakkı olanı almayı çalma diye nitelendirmemek gerekir.

Sittard iddiaları tırt bence. İnanmak isteyen inanır elbet ama ben masumiyet karinesinden yanayım.

Bonusunu alir. Transferi tanidiği manajelerden yapar ve oradan da alir komisyonunu. Başarili olduğu sürece bu benim için etik dişidir sadece ama ayni zamanda faydali da olabilir. Dünya futbolunda böyle yürüyor zaten. Ki zaten olay burayi aşti. Ben aslinda Işitan beyin Ogan isimli menejer ile ilişkisini sikintili bulmadiğimi kastetmek istemiştim.

Türkler gidiyor Hollanda'dan bir kulüp satin aliyor hiç yoktan. 5 yil içinde en az iki tane hoca bunlari ağir bir şekilde suçluyor. Biri diyor ki 'bunlar benden illegal aktiviteler istedi ben yapmadım', ki bahsettiğimiz şahis yillarca Bundesliga oynamiş Oliseh.
Ben hayatimda bir kulüp ile ilgili böyle şeyler duymadim. Yani adamlar kulübü aliyor sadece birkaç yil içinde bunlar oluyor. Böyle tesadüfe inanmam.

Işıtan Gün Sextingden yollanirsa komik olur. Işitan'in üzerinde bu kara bulutlar varken seçilmesi, Galatasaray Kongresinin denetim merkezinin fiaskosudur.

Işıtan bey sosyal medyayı çok gereksiz kullanış Galatasaray ağırlığına uymaz böyle adamlar istifa etmeli.

Bonusunu alir. Transferi tanidiği manajelerden yapar ve oradan da alir komisyonunu. Başarili olduğu sürece bu benim için etik dişidir sadece ama ayni zamanda faydali da olabilir. Dünya futbolunda böyle yürüyor zaten. Ki zaten olay burayi aşti. Ben aslinda Işitan beyin Ogan isimli menejer ile ilişkisini sikintili bulmadiğimi kastetmek istemiştim.

Türkler gidiyor Hollanda'dan bir kulüp satin aliyor hiç yoktan. 5 yil içinde en az iki tane hoca bunlari ağir bir şekilde suçluyor. Biri diyor ki 'bunlar benden illegal aktiviteler istedi ben yapmadım', ki bahsettiğimiz şahis yillarca Bundesliga oynamiş Oliseh.
Ben hayatimda bir kulüp ile ilgili böyle şeyler duymadim. Yani adamlar kulübü aliyor sadece birkaç yil içinde bunlar oluyor. Böyle tesadüfe inanmam.

Işıtan Gün Sextingden yollanirsa komik olur. Işitan'in üzerinde bu kara bulutlar varken seçilmesi, Galatasaray Kongresinin denetim merkezinin fiaskosudur.
Kulüpte o şekilde yenecek bir para kalmadı ki son parayı da bu yaz harcadık uzun süreli ödeme yükümlülüklerinin altına girerek. Dediğin gibi etik olmasa da gri bir alan benim için de, başarılı olduğumuz müddetçe ekstra rahatsız olmam.

Hocaların öncesi ve sonrasındaki kariyerleri göz önünde bulununca ve zaman kovulma kararlarını haklı çıkardığı için ben o haberlere şüpheyle yaklaşıyorum. Zaten bahsettikleri illegal aktivite hocaya sormadan topçu transfer edip bunu oynat demeleri. E biri kulübün sahibi öbürü de sportif direktörü bence ortada saçma bir durum yok.

Işıtan'ın (şimdilik) suçu ne?

Bir elinden geleni yapmayı denesin hele muktedir olamazsa gider zaten.
Bilmiyorum belki yoktur gereksiz yangında yapılıyordur da adam fazla karikatürize oldu. Bir de Terim'i yiyen adam profili üzerine yapıştı rahatta bırakmazlar.

Bilmiyorum belki yoktur gereksiz yangında yapılıyordur da adam fazla karikatürize oldu. Bir de Terim'i yiyen adam profili üzerine yapıştı rahatta bırakmazlar.
Yani sırf onlar diyor diye gitmesi onları daha tehlikeli yapmaz mı? Bilmiyorum gidecekse de başarısız olma fırsatı verilip yollanmalı.

Kulüpte o şekilde yenecek bir para kalmadı ki son parayı da bu yaz harcadık uzun süreli ödeme yükümlülüklerinin altına girerek. Dediğin gibi etik olmasa da gri bir alan benim için de, başarılı olduğumuz müddetçe ekstra rahatsız olmam.

Hocaların öncesi ve sonrasındaki kariyerleri göz önünde bulununca ve zaman kovulma kararlarını haklı çıkardığı için ben o haberlere şüpheyle yaklaşıyorum. Zaten bahsettikleri illegal aktivite hocaya sormadan topçu transfer edip bunu oynat demeleri. E biri kulübün sahibi öbürü de sportif direktörü bence ortada saçma bir durum yok.

Birinci zaten önemli degil...

Senin yazdigin olay illegal degil ki hatta futbolda gayet normal... Sunday Oliseh medya önünde aciklamiyor ne oldugunu, ancak hapse girmek istemedigini söyleyip polise ihbar ettigini acikliyor. Oliseh´in twiti altinda senci bir hesap, adamdan bilerek mac kaybetmesini istediklerini yaziyor...

Eğer Terim'in gitmesinde 1 gram payı var ise Allah bu adamdan bin kere razı olsun. Kendi futbolcularına kenarda ağzından salyalar saçarak küfür eden, Başakşehir kulübesine yumruk hareketi yapan, Mersin maçında kameraların önünde utanmadan Hande hanımı iten Terim imparator ama değil mi?

O zaman Larsen'de sag beke ilk adayi oldu dogrudur. Hmm, Morutan yerine tecrübeli adam, orta sahaya bir tecrübeli adam ve Boey yerine Larsen gelseydi, hocanin istedigi takimin nereyi proje takimi olacakti?

24 yasindaki Cicaldau ve Nelssonu aldirdim, bana 3 sene verin mi diyecekti?
bilemeyiz orasını zaten Terimin en sevmediğim huyu bu ortaya dökmüyor ne varsa.illa mezara götürecek olan biten olayları.

Birinci zaten önemli degil...

Senin yazdigin olay illegal degil ki hatta futbolda gayet normal... Sunday Oliseh medya önünde aciklamiyor ne oldugunu, ancak hapse girmek istemedigini söyleyip polise ihbar ettigini acikliyor. Oliseh´in twiti altinda senci bir hesap, adamdan bilerek mac kaybetmesini istediklerini yaziyor...
Suçlu bulunursa konuşalım. Dediğim gibi, benim için masumiyet karinesi esastır. Sen peşin infazcı olabilirsin senin takdirindir.

terim mağdur yine hmm
ne alakası var reis.Ben terim yüzünden iki senedir futbol izleyemedim.Böyle bir olay varsa tam rezillik.Hatta bir tık ötesini söyliyim.Işıtan gün bu Mustafa Mohammed transferinde Galatasaray'a bu transferi yaptırmam.St etienne gidecek diyen menajerle çalışıyormuş şu anda.Bu nasıl iş?

ışıtan.webp

Ü S T Ü N F U T B O L A K L I

Galatasaray'ın Başkan ve Yönetim profili Mustafa Cengiz hariç her seçimde kalite olarak düşüyor fark ettiniz mi?

Açıkçası ben Tweetlerine değil adamın işine bakarım. İcraatı olan bir isim ancak bu gelişinde bir olayını göremedik. Belki hoca kaynaklıdır. Hemen yememek lazım, görevine kesinlikle devam etmeli.

Bu gün sudan sebeplerle Işıtan beyi yollarsak bu işin sonu asla gelmez. Galatasaray'ımıza karşı yamuğu yoksa üstünde durmamak gerek.

2013 yılında da çalışmış yönetimde, o dönem neden gündem olmadi? Terimciler durmayacak belli, hoca talimatı vermiş. Bu yonetim 2 aya seçim kararı alır sonra ne yapacak peki Terim? Hangi yönetim ister acaba?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu dakikadan sonra hiç bi başkan adayı başına iş almaz. terimciler hayal görüyor. hele yaşanan bu linç olaylarından sonra herkes terimden koşarak uzaklaşır.

Geri
Üst Alt