Özgür Işıtan Gün

2013 yılında da çalışmış yönetimde, o dönem neden gündem olmadi? Terimciler durmayacak belli, hoca talimatı vermiş. Bu yonetim 2 aya seçim kararı alır sonra ne yapacak peki Terim? Hangi yönetim ister acaba?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli mi sence onun için? Önemli olan ben ordan hiçbir zaman başarısızlıkla ayrılmadım beni kovdular, yediler, mağdurum, ona bakıyor her ayrılışında. Asker topluyor halen açıklama yapmadı, her seferinde olayı savaşa çeviriyor. Yazık, dev bir kestane heykeli ile onurlandırılacak haberi yok

Birinci zaten önemli degil...

Senin yazdigin olay illegal degil ki hatta futbolda gayet normal... Sunday Oliseh medya önünde aciklamiyor ne oldugunu, ancak hapse girmek istemedigini söyleyip polise ihbar ettigini acikliyor. Oliseh´in twiti altinda senci bir hesap, adamdan bilerek mac kaybetmesini istediklerini yaziyor...

doğruysa yk üyeliği değil gs üyeliği sonlandırılmalı

Haluk ve Gökhan, itin bi tarafına soktular. Sapıkça, şımarıkça tweetleri, istifa getirmeli.

Burak Elmas’ın kayınpederi Faruk Süren’in Trans bilmemne sirketinde de YK baskan yardimcisiymis beyefendi.

Burak Elmas bu herife tekmeyi basmazsa, Faruk Süren’in kuklasıdır gözümde.

Süper zannetikleri lise kulturunden de bu kadar “adam” cikiyor iste.

Önemli mi sence onun için? Önemli olan ben ordan hiçbir zaman başarısızlıkla ayrılmadım beni kovdular, yediler, mağdurum, ona bakıyor her ayrılışında. Asker topluyor halen açıklama yapmadı, her seferinde olayı savaşa çeviriyor. Yazık, dev bir kestane heykeli ile onurlandırılacak haberi yok
Başarısız olduğunu en kral terimciler bile biliyor, normalde kendi bırakmasi gerekirdi. Kişisel egoları kulübün önünde tutuyor maalesef.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk ve Gökhan, itin bi tarafına soktular. Sapıkça, şımarıkça tweetleri, istifa getirmeli.

Burak Elmas’ın kayınpederi Faruk Süren’in Trans bilmemne sirketinde de YK baskan yardimcisiymis beyefendi.

Burak Elmas bu herife tekmeyi basmazsa, Faruk Süren’in kuklasıdır gözümde.

Süper zannetikleri lise kulturunden de bu kadar “adam” cikiyor iste.
Ne Süren ne Elmas ne Gün, hiçbiri GS lisesi mezunu değil.

Sanki herkes çok edepli de bu adamın yazdıkları konuşuluyor. Bu tweet'ler bildiğimiz erkek muhabbeti. İğrenç olabilir doğrudur ama daha beterini yazanların bugün eleştirmesi düpedüz rezillik. Terim sonrası ortaya çıkması da düşünmeye değer.

Şu an hocayı bu tarz şeylerle itham etmekle Işıtan Gün'e saçma twitler ya da iddialar üzerinden yürümenin bir farkı yok. Yarın bir gün açıklama yapar, camiayı gerecek, takım üzerinde olumsuz etki yapacak o zaman tamam. Ama şu ana kadar yaptığı şeylere baktığımda Florya'ya gidip vedalaşması ve twitterdan veda mesajı paylaşması dışında bir icraatını göremiyorum. Ki orada da son imzam diye vurgulamış. Tek taraflı fesih kısmı ise başkanın yalan söylediğine bir gönderme olabilir sadece. Bunlar dışındakiler spekülasyon. Konuyla ilgili daha fazla açıklama da yapmayacağı söyleniyor zaten. Şu anda Terim'in kendisini ne ile suçluyorsunuz ve elinizde nasıl bir veri var bunu destekleyecek onu anlamadım?

Bunu söylememin sebebi iki taraf da birbirine asılsız iddialar atmayı bırakmadığı sürece bu mevzu daha da çok uzayacak.

Şu an hocayı bu tarz şeylerle itham etmekle Işıtan Gün'e saçma twitler ya da iddialar üzerinden yürümenin bir farkı yok. Yarın bir gün açıklama yapar, camiayı gerecek, takım üzerinde olumsuz etki yapacak o zaman tamam. Ama şu ana kadar yaptığı şeylere baktığımda Florya'ya gidip vedalaşması ve twitterdan veda mesajı paylaşması dışında bir icraatını göremiyorum. Ki orada da son imzam diye vurgulamış. Tek taraflı fesih kısmı ise başkanın yalan söylediğine bir gönderme olabilir sadece. Bunlar dışındakiler spekülasyon. Konuyla ilgili daha fazla açıklama da yapmayacağı söyleniyor zaten. Şu anda Terim'in kendisini ne ile suçluyorsunuz ve elinizde nasıl bir veri var bunu destekleyecek onu anlamadım?

Bunu söylemenin sebebi iki taraf da birbirine asılsız iddialar atmayı bırakmadığı sürece bu mevzu daha da çok uzayacak.

yönetim devrilmeden bu iş bitmez

Bunu söylemenin sebebi iki taraf da birbirine asılsız iddialar atmayı bırakmadığı sürece bu mevzu daha da çok uzayacak.
Kendisi Galatasaray’lıysa kendisi için çıkarılan bu yangını söndürecek tek kişidir ve her geçen zaman olan Galatasaray’a oluyor. Veda falan değil o, veda eden öyle mi veda eder renktaş politik oyunlar bildiğin yahu. Başkan çıkıp rezalet bir dönemdi Terim’i rezil oyun ve küme düşmeme için kovdum dese her şey düzelecek mi? Her zaman aynı şey yeter ama renktaş ne bu yahu. Bıktım ben artık ne yaparlarsa yapsınlar

yönetim devrilmeden bu iş bitmez
Tek ihtimal a.l.de yarı final.
Kendisi Galatasaray’lıysa kendisi için çıkarılan bu yangını söndürecek tek kişidir ve her geçen zaman olan Galatasaray’a oluyor. Veda falan değil o, veda eden öyle mi veda eder renktaş politik oyunlar bildiğin yahu. Başkan çıkıp rezalet bir dönemdi Terim’i rezil oyun ve küme düşmeme için kovdum dese her şey düzelecek mi? Her zaman aynı şey yeter ama renktaş ne bu yahu. Bıktım ben artık ne yaparlarsa yapsınlar
Valla bence veda ben inandım. Sana da tavsiye ederim rahatlayabilirsin.

Bunu Fatih Terim´de söndüremez ki. Cikip Galatasaray´a herkes destek versin dese, ulan böyle adami yediler diyip, daha da alevlencekler belkide.

Sosyal medya cok büyüdü, cok degisti artik Türkiye´de. Bu cekismeler bir grup insana, saha icinden bile daha cok zevk vermeye basladi. Bu sadece Galatasaray´da gördügümüz bir durum da degil.
Aykut Kocaman bile sike dönemi disinda her sene basarisiz olmus, buna ragmen asker bir kitlesi var Twitter´da.

Galatasaray´da eskiden bu yönetimler yada kongre üyeleri ile ilgili tartisilir ve sizardi... Galatasaray ya benim istedigim gibi, istedigim sahislar ile basarili olsun, yada kahrolsun düsüncesi... Ancak bu kin ciddi bicimde taraftarin icinde de var, saf bir sekilde hep destek tam destek diye kulübü her sart altinda destekleyen taraftara biatci diyorlar.
Kendileri istiyor ki hep kendi istedikleri adamlar ile, kendi istedikleri oyuncular ile basarili olsun Galatasaray. Ayri bir durumu hazmedemiyorlar... Ve artik Galatasaray´in kaybetmesinden de zevk duymaya basliyorlar istedikleri olmayinca...

Bu tarz durumlar diger kulüpler icinde gecerli.

basın mı? gs taraftarının kendisi yapıyor bunu yaw. şuan ne rakip ne basında ekstra bir çaba yok.
Haluk-Gökhan denyolarını izleyen onca kişi Beşiktaş taraftarı değil. Onlar + twitter haberleri organize ediyor bu organizmaları.

Geri
Üst Alt