Özgür Işıtan Gün

Bunu Fatih Terim´de söndüremez ki. Cikip Galatasaray´a herkes destek versin dese, ulan böyle adami yediler diyip, daha da alevlencekler belkide.

Sosyal medya cok büyüdü, cok degisti artik Türkiye´de. Bu cekismeler bir grup insana, saha icinden bile daha cok zevk vermeye basladi. Bu sadece Galatasaray´da gördügümüz bir durum da degil.
Aykut Kocaman bile sike dönemi disinda her sene basarisiz olmus, buna ragmen asker bir kitlesi var Twitter´da.

Galatasaray´da eskiden bu yönetimler yada kongre üyeleri ile ilgili tartisilir ve sizardi... Galatasaray ya benim istedigim gibi, istedigim sahislar ile basarili olsun, yada kahrolsun düsüncesi... Ancak bu kin ciddi bicimde taraftarin icinde de var, saf bir sekilde hep destek tam destek diye kulübü her sart altinda destekleyen taraftara biatci diyorlar.
Kendileri istiyor ki hep kendi istedikleri adamlar ile, kendi istedikleri oyuncular ile basarili olsun Galatasaray. Ayri bir durumu hazmedemiyorlar... Ve artik Galatasaray´in kaybetmesinden de zevk duymaya basliyorlar istedikleri olmayinca...

Bu tarz durumlar diger kulüpler icinde gecerli.
gerçekten biatci ona mı diyorlar, yoksa koyu kısımdan sonrakilere mi?

Ne Süren ne Elmas ne Gün, hiçbiri GS lisesi mezunu değil.

Fark etmez, sonucu da degistirmez.

2020’de aklı selim ve ehil hic kimse, eskiden onların yaptigi gibi 40 dereden su getirip, 10larca yil bekleyip, yönetime girmeye sabretmez. Etmemeli de zaten.

Üyelik şartları liseli ve lisesizler icin aynı hale getirilsin!

2020’de aklı selim ve ehil hic kimse, eskiden onların yaptigi gibi 40 dereden su getirip, 10larca yil bekleyip, yönetime girmeye sabretmez. Etmemeli de zaten.

Asla. Zaten ülke insanı kalitesizlikte dip yapmış bizi biz yapan tek şeyden vazgeçilmemeli. Hatta liseli olmayanların üye olması neredeyse imkansız hale getirilmeli

Getirilmesin. Bugün şu linç kültüründe banyo yapan tiplerin kulüpte yöneticilik yaptığını hayal bile edemiyorum.

gerçekten biatci ona mı diyorlar, yoksa koyu kısımdan sonrakilere mi?

Zaten bu kelime bastan yanlis kullaniliyor. Bir kulübü kayitsiz sartsiz destekleyen zaten o kulübün biatcisidir.

Ancak o koyu kismandan sonrakilerin meselesi tamamen egodur aslinda. Hakli cikma arzusu ve hirsi.

Bu kulup halka bırakılacak kadar değersiz değil. Kulubu liseliler yönetmeli

Zaten bu kelime bastan yanlis kullaniliyor. Bir kulübü kayitsiz sartsiz destekleyen zaten o kulübün biatcisidir.

Ancak o koyu kismandan sonrakilerin meselesi tamamen egodur aslinda. Hakli cikma arzusu ve hirsi.
Biatcilik kuruma degil kişiye olur renktaş. Galatasaray’a bağlı olanlar biatci degil taraftardır.

İşte bu! Olumlu postlar görüyorum.

GS meritokratik elitizmdir. Vazgeçmeye gerek yok ülkede her şeyi atlatıp ayakta kalabilen tek kurum.

Biatcilik kuruma degil kişiye olur renktaş. Galatasaray’a bağlı olanlar biatci degil taraftardır.

Peki kutsiyet adletip Devlete´e tapmak nedir o vakit ? Ha bir sahisa, ha bir tüzel kisilige sonsuz baglilik yemini etmissin. Sence rasyonel olarak herhangi birisi mantikli mi...

Takim kötü giderken yine de takima destek vermeye calisanlara ne deniliyor sosyal medyada ?

Peki kutsiyet adletip Devlete´e tapmak nedir o vakit ? Ha bir sahisa, ha bir tüzel kisilige sonsuz baglilik yemini etmissin. Sence rasyonel olarak herhangi birisi mantikli mi...

Takim kötü giderken yine de takima destek vermeye calisanlara ne deniliyor sosyal medyada ?
Dostum ha oyle ha boyle diye bir kavram nasıl ayrilabilir? Mantıklı olup olmaması durumu değil ki bu kavram. SGK’ya biat etmek veya ne bileyim MEB’e biat etmek gibi bir şey var mı😁

Dostum ha oyle ha boyle diye bir kavram nasıl ayrilabilir? Mantıklı olup olmaması durumu değil ki bu kavram. SGK’ya biat etmek veya ne bileyim MEB’e biat etmek gibi bir şey var mı😁

Bu kurumlara kimse biat etmez de, bu kurumlarin bir tamami olarak devlete/derin devlete biat ediliyor zaten... Devleti desteklemek o devleti olusturanlara destek vermektir. Aynisi Galatasaray icinde gecerli... Galatasaray´a destek veriyorsan, o kulübü olusturan sahislari destekliyorsun direk olarak...

Biatci biatci diye su kelimeyi Türkiye´deki siyasi hayatina sokan Ertugrul Kürkcü´nün Türkiye´nin en büyük liderlik kültünün (Apocoluk) siyasi cizgisinde siyaset yapmasi da, sana göre tezzatlik degil mi mesela ?

Bu kurumlara kimse biat etmez de, bu kurumlarin bir tamami olarak devlete/derin devlete biat ediliyor zaten... Devleti desteklemek o devleti olusturanlara destek vermektir. Aynisi Galatasaray icinde gecerli... Galatasaray´a destek veriyorsan, o kulübü olusturan sahislari destekliyorsun direk olarak...

Biatci biatci diye su kelimeyi Türkiye´deki siyasi hayatina sokan Ertugrul Kürkcü´nün Türkiye´nin en büyük liderlik kültünün (Apocoluk) siyasi cizgisinde siyaset yapmasi da, sana göre tezzatlik degil mi mesela ?
Renktaş, biatçılığın yanlis anlamda kullanıldığını söyledin ben de sana doğrusunu söyledim. Simdi bunu saga sola cekmenin mantığı ne? Ertugrul kürkcüymüs apoculukmus falan. ona tapinmiyorlar mi onlar da ayni sey iste

Renktaş, biatçılığın yanlis anlamda kullanıldığını söyledin ben de sana doğrusunu söyledim. Simdi bunu saga sola cekmenin mantığı ne? Ertugrul kürkcüymüs apoculukmus falan. ona tapinmiyorlar mi onlar da ayni sey iste

O vakit Galatasaray kötü giderken, sosyal medyada Galatasaray´i savunmaya calis, sana ne diyecekler... Ve ben yanlis kullaniyorlar dedim, cünkü biatcilik sadece kisiye olmaz. Galatasaray´i sartsiz destekleyene de biatci deniliyor sosyal medyada hakaret manasiyla.

Şu yaşadıklarımın hepsi müstehak size o zaman arkadaşlar. 70-80 yaşında dedelerin yönettiği, sürekli geri giden bir kulüp olmaya devam o zaman!

@Behzat Karaca

Yanlis kullaniliyordan kastim da suydu...

Sizin biatci diye tabir ettiyniz olay biatcilik degil ki. Ego olayi... Adam bir fikir ortaya koyuyor ve onun hakli cikma hirsi ile hareket ediyor. Bu biatcilik degil, tam anlamiyla aslinda bireyselciligin kralidir. Bireyselcilik ise yaramaz taraftarliga.

neden özür diledi ki 3-5 salak için, 10 sene önce attıgın kendi şahsına özel sosyal medya hesabında neyin yazıp yazmadığından kime ne?

bu yavşaklar az adam olsa 2-3 ay önce çıkartırdı o tweetleri ortaya

@Behzat Karaca

Yanlis kullaniliyordan kastim da suydu...

Sizin biatci diye tabir ettiyniz olay biatcilik degil ki. Ego olayi... Adam bir fikir ortaya koyuyor ve onun hakli cikma hirsi ile hareket ediyor. Bu biatcilik degil, tam anlamiyla aslinda bireyselciligin kralidir. Bireyselcilik ise yaramaz taraftarliga.
Bizim biatcilik diye tabir ettigimiz şey nedir? Hani neye biz biatcilik diyoruz onu soruyorum.

Geri
Üst Alt