özgür özel

lacivert-rengi-6163.jpg

Aynen CHP'ye sallayın durun bir numaralı problem CHP çünkü

Bir siyasi partinin içindeysen ve ideolojik olarak partiyi yönetenlerden, partinin içindekilerden ayrışıyorsan gidip başka parti kurarsın ya da parti kongresinde galip gelmeye bakarsın

KeMAL partiye batirdi gitti, nekadar dersim solcusu varsa dolduru partiye. Gercek ataturkculeri atarak hdp sevdalisi olmustur.

chpyi çok iyi bilen biri olarak diyorum
40 senedir bu partinin içinde olan bir ailenin ferdiyim
bilen bilir

uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın
Atatürkün yadigari filan demeyin

çünki biz bu partiyi kaybettik

içerisi sözde Atatürkçü özde vatan hainlerinden geçilmiyor

bir grup gizli pkk sevdalısı zaza alevileri! (dersim grubu özellikle büyükşehirlerde ki ilçe başkanlıkları komple bunların elinde)

diğer grup ise tamamen yurtdışı fonculardan oluşuyor ( sermayenin çok desteklediği liberal grup koç holdingin, uğur dündarların, izmir masonlarının desteklediği)

güç tamamen bu iki grubun elinde

bu iki grupda biz normal vatansever gerçek Atatürkcü Türkleri partide istemiyorlar :)
şaka değil gerçek bunlar

Atatürkün partisi bu durumda :)

kendi aralarında ki kavganın inanın bizimle hiçbir alakası yok :)

kendinizi bu iki grupdan değilseniz bile chpli sanıyorsunuz ya
onlar için değilsiniz!

Atatürkün partisi değil artık bu parti!!!!

Fazla acımasız bir yorum olmuş. Partili herkes marjinal değil. Yorumuna göre vatansever Atatürkçüler partide çoğunluk ama hiçbir etkileri yok bu mümkün değil.

Bir değişim göremiyorum, CHP yine hezimete uğratacak politikalara sahip bir genel başkan ile devam ediyor. Hemşehrim olur kendisi ama Manisa'da birinci parti olmaları şu politikalar ile çok zor. Israrla yanlışın denenmesini kabul edilebilir bulmuyorum. Ata'mın sağlam ilkeler ile kurduğu partinin geldiği şu durumdan çok üzgünüm.

@Tahir Mahir Koç konudan uzak durmana anlam veremiyorum.
Şuan meteoroliji başlığında takılıyor

@Tahir Mahir Koç ACİLEN konuya müdahil olmalıdır
dünyada METEOROLOJİDEN önemli şeyler var
Arkadaşlar CHP trajik durumda. Muhalefet yok. Ülke tek elden yönetiliyor. Yönetenleri kontrol edecek, onları siyaseten baskılayacak kimse yok. Neyi konuşalım? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandasını inanmayarak yaptığım için yeterince utandım. Daha fazla utanmak istemiyorum.

Arkadaşlar CHP trajik durumda. Muhalefet yok. Ülke tek elden yönetiliyor. Yönetenleri kontrol edecek, onları siyaseten baskılayacak kimse yok. Neyi konuşalım? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandasını inanmayarak yaptığım için yeterince utandım. Daha fazla utanmak istemiyorum.
sen de mi kandırıldın haee?

sen de mi kandırıldın haee?
Hayır ama yapacak bir şey yok. Parlattilar adamı. Biz de kötüleyerek çomak sokmayalim dedik sustuk propaganda yaptık. 2020 öncesine kadar Kemal Kılıçdaroğlu'na neredeyse küfüre varacak yazılarım var. 6'li masa kurulunca sustum.

Son düzenleme:
maalesef şu cümleleri kurmakta çok geç kaldın. zaten kitleleri etkileri altına almayı çoktan başardılar..

şu an bir sigara yakıp mırra içmelisin

bilen bilir

uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın

bir grup gizli pkk sevdalısı zaza alevileri! (dersim grubu özellikle büyükşehirlerde ki ilçe başkanlıkları komple bunların elinde)

diğer grup ise tamamen yurtdışı fonculardan oluşuyor ( sermayenin çok desteklediği liberal grup koç holdingin, uğur dündarların, izmir masonlarının desteklediği)

bu iki grupda biz normal vatansever gerçek Atatürkcü Türkleri partide istemiyorlar :)
şaka değil gerçek bunlar

onlar için değilsiniz!

Sözde muhalif medyayı ve bu partiye yakın elemanları(Uğur D., Saymaz, Ağırel vb.) görünce bu yorumunu daha iyi anladım. Hiç bir farkları kalmamış ana akımdan. Umarım gerçek anlamda Atatürkçüler bu partiden ayrılıp Atatürk'ün ilkelerine uygun daha iyi bir sistemle iyi bir parti kurulur.

bilen bilir

uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın

şaka değil gerçek bunlar

onlar için değilsiniz!

Hayatında CHP ye oy verdin mi acaba?

Geri
Üst Alt