- 30 Temmuz 2009
- 11.823
- 5.979
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chpyi çok iyi bilen biri olarak diyorum
40 senedir bu partinin içinde olan bir ailenin ferdiyim
bilen bilir
uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın
Atatürkün yadigari filan demeyin
çünki biz bu partiyi kaybettik
içerisi sözde Atatürkçü özde vatan hainlerinden geçilmiyor
bir grup gizli pkk sevdalısı zaza alevileri! (dersim grubu özellikle büyükşehirlerde ki ilçe başkanlıkları komple bunların elinde)
diğer grup ise tamamen yurtdışı fonculardan oluşuyor ( sermayenin çok desteklediği liberal grup koç holdingin, uğur dündarların, izmir masonlarının desteklediği)
güç tamamen bu iki grubun elinde
bu iki grupda biz normal vatansever gerçek Atatürkcü Türkleri partide istemiyorlar
şaka değil gerçek bunlar
Atatürkün partisi bu durumda
kendi aralarında ki kavganın inanın bizimle hiçbir alakası yok
kendinizi bu iki grupdan değilseniz bile chpli sanıyorsunuz ya
onlar için değilsiniz!
Atatürkün partisi değil artık bu parti!!!!
@Tahir Mahir Koç ACİLEN konuya müdahil olmalıdır@Tahir Mahir Koç konudan uzak durmana anlam veremiyorum.
Şuan meteoroliji başlığında takılıyor
@Tahir Mahir Koç konudan uzak durmana anlam veremiyorum.
Şuan meteoroliji başlığında takılıyor
Arkadaşlar CHP trajik durumda. Muhalefet yok. Ülke tek elden yönetiliyor. Yönetenleri kontrol edecek, onları siyaseten baskılayacak kimse yok. Neyi konuşalım? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandasını inanmayarak yaptığım için yeterince utandım. Daha fazla utanmak istemiyorum.@Tahir Mahir Koç ACİLEN konuya müdahil olmalıdır
dünyada METEOROLOJİDEN önemli şeyler var
sen de mi kandırıldın haee?Arkadaşlar CHP trajik durumda. Muhalefet yok. Ülke tek elden yönetiliyor. Yönetenleri kontrol edecek, onları siyaseten baskılayacak kimse yok. Neyi konuşalım? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandasını inanmayarak yaptığım için yeterince utandım. Daha fazla utanmak istemiyorum.
Hayır ama yapacak bir şey yok. Parlattilar adamı. Biz de kötüleyerek çomak sokmayalim dedik sustuk propaganda yaptık. 2020 öncesine kadar Kemal Kılıçdaroğlu'na neredeyse küfüre varacak yazılarım var. 6'li masa kurulunca sustum.sen de mi kandırıldın haee?
maalesef şu cümleleri kurmakta çok geç kaldın. zaten kitleleri etkileri altına almayı çoktan başardılar..Arkadaşlar CHP trajik durumda. Muhalefet yok. Ülke tek elden yönetiliyor. Yönetenleri kontrol edecek, onları siyaseten baskılayacak kimse yok. Neyi konuşalım? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandasını inanmayarak yaptığım için yeterince utandım. Daha fazla utanmak istemiyorum.
ismimi degistircem@Özgür Özel sana cevap hakkı dogdu
Sözde muhalif medyayı ve bu partiye yakın elemanları(Uğur D., Saymaz, Ağırel vb.) görünce bu yorumunu daha iyi anladım. Hiç bir farkları kalmamış ana akımdan. Umarım gerçek anlamda Atatürkçüler bu partiden ayrılıp Atatürk'ün ilkelerine uygun daha iyi bir sistemle iyi bir parti kurulur.chpyi çok iyi bilen biri olarak diyorum
bilen bilir
uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın
bir grup gizli pkk sevdalısı zaza alevileri! (dersim grubu özellikle büyükşehirlerde ki ilçe başkanlıkları komple bunların elinde)
diğer grup ise tamamen yurtdışı fonculardan oluşuyor ( sermayenin çok desteklediği liberal grup koç holdingin, uğur dündarların, izmir masonlarının desteklediği)
bu iki grupda biz normal vatansever gerçek Atatürkcü Türkleri partide istemiyorlar
şaka değil gerçek bunlar
onlar için değilsiniz!
Hayatında CHP ye oy verdin mi acaba?chpyi çok iyi bilen biri olarak diyorum
bilen bilir
uzaklaşın bu partiden
arkanıza bile bakmayın
şaka değil gerçek bunlar
onlar için değilsiniz!
Bende senin CHP'li olduğuna ve/veya AKP'li olmadığına inanmıyorum.Hayatında CHP ye oy verdin mi acaba?
Biz dededen reisçiyizBende senin CHP'li olduğuna ve/veya AKP'li olmadığına inanmıyorum.