Özhan Canaydın'ı Kaybettik...

Cevap: Özhan Canaydın'ı Kaybettik...

allah rahmet eylesin , birden bire eski bir futbolcumuzun acıklamalarını gördüm ve yine şok içinde kaldım ,yine kendine cok önem atfederek ,sayın başkanın vefatını kin kusmaya döndürmüş.. hem ayıp hemde kabul edilmeyecek bir davranış... ağzım acık kaldı yani....

başkan özhan canaydın nur icinde yatsın o zaten hep ölümsüz olacak artık....

İsim vermek istememişsin... Ben vereyim... Yeter be Hakan... Yeter yahu konuşma artık sus.... Tamam büyük golcüsün... Tamam kralsın... Ama sus artık... En azından şu günde sus...

Sırları bizde kalacak... Bıdı bıdı...

Çok kızdım, çok kötü laf söyledim kendisine. Her zaman ki gibi unutmuştum hayatın kocaman bir oyun olduğunu, hele ki futbolun.... Tek gerçeğin doğum ve ölüm olduğunu... Özür dilerim Özhan abi.... Mekanın cennet olsun....

Aynı cümleleri yazmak için girmiştim foruma.. Ölüm geldiğinde hayattaki herşeyin boş ve gereksiz olduğunu anlıyor insan. Varsa hakkımız helal olsun. Rabbim Rahmet eylesin

Başkanlık dönemi hepimiz için sıkıntılıydı.En çok ta Özhan Canaydın için sıkıntılıydı ve hastalandı.GALATASARAY uğruna bu amansız hastalığa yakalandı.Gözümün önüne geliyor kendisini tanıdığım ilk an.Başkan'ım merhaba dedim,Merhaba Deniz dedi.Bir süre şok yaşadım.İsmimi nereden biliyorsunuz dedim,Başkanlar bilir dedi.Dörtdörtlük bir insan,dörtdörtlük bir GS'lıydı sayın Özhan Canaydın.Böyle değeri bir insanı tanıdığım için çok mutluyum.Ama maalesef bu haberi aldığım için çok üzgünüm.Başkan'ım mekanınız cennet olsun,başımız sağolsun.

Güle güle başkan asla unutulmayacaksın.

Güle güle büyük başkan unutulmayacaksın.

Kalbimizdesin başkanım. Moralim çok bozuk :( MEKANIN CENNET OLSUN.

Çok saygıdeğer,efendi bir başkanımızı kaybettik :( Herkesin başı sağolsun.

Çok iyi bir Galatasaraylı daha aramızdan ayrıldı.

Allah rahmet eylesin...

Galatasaray'lılığıyla,efendiliğiyle herşeyiyle adam gibi adamdı.

Mekanın cennet olsun Özhan Başkan seni unutmayacağız..

Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Özhan Başkan.. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin..

huzur içinde uyu...

Keşke Aslantepe'nin açılışında kendi elleriyle kurdelayı kesseydi. Bunu haketmişti. Kabrinde rahat uyu başkan. :(

Çalıştığı, tanıştığı her insanı o kadar etkilemiştirki beyefendiliği bunun üstüne hakkında söz söylemek anlamsız olur. Mekanın cennet olsun başkanım :(

Gerçek centilmenler,kazanmayı olduğu kadar kaybetmeyi de bilirler.

O da gerçek bir centilmendi. Başımız sağolsun.. Mekanın cennet toprağın bol olsun Başkanım...

Allah rahmet eylesin.ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.rakip farklı yenerken bile karşı tarafı maçsonunda tebrik edip alkışlayan bir centilmendi.camiamızın ve taraflı tarafsız tüm sevenlerinin başı sağolsun.Allah taksiratını affetsin.mekanı cennet olsun.hepimizin gideceği malum yer.:(

başımız saolsun

Seni unutmayacağız

Geri
Üst Alt