Özhan Canaydın'ı Özlemle Anıyoruz

Erman Türker

The North Remembers
Teknik Ekip
[attachment=8909:B_6519_12b.jpg]

Türk spor tarihinde saygın duruşu ile derin bir iz bırakan, son nefesine kadar yüreğinde Galatasaray sevgisini taşıyan, başkanlarımızdan Özhan Canaydın'ı aramızdan ayrılışının dördüncü senesinde özlemle ve saygıyla anıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

--------------------------------------------------------

(Şu anda türk futbolunda, kazanda nasıl kazanırsan kazan mübahtır mantığı ile hareket eden adamların türediği ve dahi bu adamların TFF başkanı olabildiği bir türk sporuna çok fazlaydın Özhan Canaydın. Değerini şimdi daha iyi anlıyoruz. Allah Rahmet Eylesin. )

Ekli dosyalar

• B_6519_12b.webp
    B_6519_12b.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
hiç özlemle anmıyorum galatasarayın 6 senesini çaldı perişan etti galatasarayı A.Y nin en sevdiği başkan

hiç özlemle anmıyorum galatasarayın 6 senesini çaldı perişan etti galatasarayı A.Y nin en sevdiği başkan

Biraz pasif birisiydi ama efendi adamdı. Hatta fazlaca adamdı. Nur içinde yat Başkan.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Şampiyon Lucescuyu kovan efsane başkan.

Kimse yönetimsel hataları, yetersizlikleri yoktu demedi zaten. Bende demiyorum. Hatta başkan olduğu dönemde en çok eleştirenlerden biriydim. Ama efendiliğine, adamlığına, duruşuna, centilmenliğine kimsenin diyecek bir lafı olmamalı. Özellikle sportif anlamda efsane başkanlardan biri değildi tabi ki ama her ne olursa olsun burada gelipte rahmetli olmuş başkanının arkasından atıp tutmakta "Galatasaraylıyım" diyene yakışmıyor. "Allah rahmet eylesin" veyahut "Nur içinde yatsın" diyebilmek bu kadar zor olmamalı. Bazı insanları anlayamıyorum.

Allah rahmet eylesin kara günler yaşattı Terim ile birlikte.

Fenerlilerin en çok sevdiği başkandır

Geri
Üst Alt