Özhan Pulat: "Penaltı pozisyonunun da bir daha izlenmesini rica ediyorum"

Eve gidince bi daha izlersin. Ricanı da kıvırıp başka şekillerde değerlendirirsin.

Berkan’a gidip bir şeyler söylemişti ne söyledi merak ediyorum. Onun dışında ayı gibi dolaşıyordu tüm maç.

yahu bu nasil aciklama ? bariz penalti olmus pozisyon.
penalti verildikten sonra o an -> zaten kendi oyuncun top icardi'ye gelirken -el var- saftatasi yapti, ki hakem'e soyleniyordu kadraj da. derken tekrarlar gosterdi ki , el yok akabindeki salise de ayaga mudehale mevcut. net penalti.

yiyip yiyip sicmamissin bence 15 gun heladan cikma bir kendine gel beynine kan gitmeye baslasin

Arkadaşlar üstüme alınıyorum şişko göbekli yiyip yiyip sıçamamış filan ayıp oluyor. Adamın şahsına hakarete çağırıyorum.

200 milyon kadro değeri olan hoca da bahane uyduruyor sen bunu demişsin çok mu tombişim

"Yorumcu büyüklerin" izledi ve penaltı dediler. Şimdi çıkıp ben körüm yada maşayım özür dilerim diycekmisin?
Galatasaray yönetimi çok pasif böyle tipleri 2 senedir itin götüne sokmadığı için bunlar cesaret alıyo 2 tanesini göstermelik haşat etsen hepsi suscakta bizimkiler cevap bile vermiyo bunlarda meydanı boş bulup sallıyor. Çıkıp biri bu adam heralde kör doktora gitsin yada kim ne kadara satın alıyo sizi ücretiniz ne kadar diye aşağılayarak konuşsa, perdeyi en alt seviyeye indirse, yani bunların seviyesine, lafını yiyip susmuş olcak bu ve türevleri ama nerdeeee... Şamar oğlanına döndü bizim yönetim.

Son düzenleme:
Insan karaktersiz olmamali. Mac aninda anlik gorup tepki verirsin anlarim. Tekrarini TV’den degisik acilardan izledikten sonra buna penalti dersen seni kimse insan olarak kaale almaz.

Resmi siteden bu adama "evet izledik net penaltı" gibisinden niye bir cevap verilmedi ? Bunlarla uğraşmazsan dozajı artırırlar.

Geri
Üst Alt