Özkan Olcay: "Drogba bazı arayışlar içerisinde olabilir"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
6800a5.jpg

Galatasaray Yöneticisi Özkan Olcay, 3-0'lık Eskişehirspor maçının ardından NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

olması gereken bu zaten inşallah gider çok severim drogbayı ama duygusallığa yer yok futbolda genç dinamik 1.sınıf bir forvet lazım dipling ve bitiriciliğiyle öne çıkabilen kısmende olsa pivotluk olsa fena olmaz top tutarak

Drogba ABD'ye gitmek istiyor ama inşallah jubilesini bizde yapar sonra da artık teknik ekibe mi girer başka şeyler mi olur orasını bilemeyeceğim .

Katılıyorum. Drogba her ülkede efsane olmak istiyor gibi sanki. Karakteri mükemmel oyunculuğu mükemmel bişey diyemeyiz. Ama bizim efsanemiz olamaz gibi geliyor bana. Drogba gibi bir oyuncunun çine gitmesini çok yadırgadım zaten. Ama yine de seneye takımımızda olmasını isterim.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Bizde yerine biraz daha genç ve dinamik , kalite seviyesi yüksek bir forvet bakıyoruzdur illa ki.

zıpkın gibi bir delikanlı isteriz drogba gidecekse

Keske Cin'e gitmeden direk gelseydi buraya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gidisin bize farkli bir sekilde ve daha iyi bir donusu olacaksa gitmesi gayet mantikli.Fakat Drogba gider karsiliginda istedigimizi alamazsak kalmasini yeglerim.Sonuc itibari ile kim ne derse desin sahada bir Drogba'nizin olmasi her daim arti avantaj saglar ve saglayacaktir.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Yerine daha iyisi veya en az onun gibi biri alinabilecekse gonderilsin. Duygusalliga gerek yok. Iki tarafta birbirine tesekkur eder. Her iki tarafinda dedigi olmus olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende artık drogbanın gitmesinden yanayım çok seviyorum o ayrı ama artık eski drogba değil. gerçi bu halde bile bizi cl de ölüm gurubundan çıkardı. ama özellikle avrupada başa güreşeceğiz diyorsak çok daha genç ve kaliteli bir adam gerekiyor. ibrahimoviç, balotelli vs... falan show olur zaten olursa başkan tam anlamıyla efsane olur ama olabileceğini pek sanmıyorum. bunların bir tık altı adam almak zorundayız.

Drogba'nin gitmesinde sorun yok. Artik eski dinamikliginde degil ve mucadele de etmiyor. Top anca kendisine gelecek de oyle bir seyler yapacak, onun disinda yok. Yerine alinabilecek aklima gelen Dzeko, Ibra, Balotelli, Llorente ve Bony geliyor. Hepsi pivot ozellikli fizikleri onplanda olan kaliteli oyuncular.

Seneye 5 yabanci ise lig zaten drogba ve eboue yolcudur 3 isim daha gitmeliki 8 yabanci kontratimiz kalsin amrabat danny ve burdisso da gider brumanin dönüşü icin ya biri daha gidecek ya hajro yerli olacak tüp kafa denklemi diye tarihe geçer valla bu formüller

Geri
Üst Alt