Özkan Olcay: "Mancini ile yolumuza devam edeceğiz"

Hakan Ergün

10 Numara!

6800a5.jpg

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Roberto Mancini ile çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Detaylar GSC Portal'da...

Lucescu'nun kalmasını açıklamasından sonra zaten iyice kesinleşmişti Mancini'nin kalacağı. Lucescu gelmeyecekse gitmesinide istemiyordum zaten Mancini'nin.

Sonu Aykut Kocaman'a benzemez umarım.Fener'in UEFA'dan ceza almasını diliyorum,yoksa seneye işimiz zor.

namaglup sampiyon olacagiz bu sezon. olamazsak avatarima essek fotosu koyarim :D

4. yıldız hayırlı olsun fenere.

Teknik direktör degil futbolcuya ihtiyacimiz var. Mancini gidince sanki Veysel Sari, Ceyhun Gülselam, Umut Bulut gibi adamlar 5 kat daha iyi oynayacak?

Vay be nedir seni bukadar iddiali yapan?:)

mancini yönetiminde ligde kac mac kaybettik?

en fazla 3 mac hatirladigim kadariyla. mancini kontrollü, ama yine de ofansif bir futbol oynatmaya calisiyor; pozisyonlara giriyoruz. ligin en az gol yiyen takimiydik bu sezon. seneye takimi ve ligi daha iyi taniyacak. lige iyi hazirlanacagiz. yerinde transferler de yapinca önümüzde kimse duramaz :)

-10 puan mancini cezası ile başlıyoz.

Lucescu'yu zorlarsak alırız.Topçular kaçmak istiyor,Luce'nin de kalmak istediğini zannetmiyorum.

Tamam anladık artık, Mancini ile yola devam edilcek. Bu kacıncı beyan yaw. Abd'ye sefer edip konferans düzenleyelim, Mancini ile yola devam edilecek konferansı..

Lucescu'yu zorlarsak alırız.Topçular kaçmak istiyor,Luce'nin de kalmak istediğini zannetmiyorum.

Lucescu'nun gelmesini çok isteyen birisi olarak artık unutmak lazım bu mevzuyu. Mancini'ye tüm taraftar koşulsuz destek olsun , doğru bir kadro planlamasıyla iyi yerlere getirecektir.

Geri
Üst Alt