GSC Portal Öztürk Düğmeye Bastı!

Iyi analiz etmissin... ;)

Herkes Fenerbahce ile savasacak, dik duran bir Baskan istiyor. Ben katiliyorum, bana kalsa Fenerbahce´yi kaale almayalim hic bir sekilde. Ama buna bazi taraftarlar "egildik" falan filan diyecek. Fenerbahce´nin ayaginda 3. Temmuz´dan beri saatli bir Bomba var, onlarin zaten sonu belli...

Adnan Öztürk´ün kurumsallik ile ilgili söyledikleri, sportif anlamdaki projeleri bence bu Ülke´de bir ilk olur. Eger zamaninda söz verdiklerini hayata gecirirse desteklerim kendisini. Fenerbahce ile kavga edecektir, bu adam bunlari nedense cok seviyor...

Aday göremiyorum su an. Alp abiyi severim ama listesi rezalet. Alp Yalman olacagina Öztürk olsun onun kavgasina da varim. Baska alternatif cikarmi bilemem, daha Adnan Öztürk bile adayligini aciklamis degil.

adnan öztürk'ün söyledikleri zaten ünal aysal'ın en başta söyledikleri... bir fark yok ki... tek fark adnan öztürk premier lig'den CEO getirmeye kalktı... biz zihniyetle savaşmaya çalışıyoruz premier ligden CEO geliyor... nasıl olacak bu iş???

Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Fatih Gökşen, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ gibi adamların hepsi bir araya gelse çok farklı yerlerde ve konularda lobi oluşturup etki sağlayabiliriz. Ama bu isimlerin üç gün yanyana durması çok zor.

adnan öztürk'ün söyledikleri zaten ünal aysal'ın en başta söyledikleri... bir fark yok ki... tek fark adnan öztürk premier lig'den CEO getirmeye kalktı... biz zihniyetle savaşmaya çalışıyoruz premier ligden CEO geliyor... nasıl olacak bu iş???

Ünal Aysal´in en basta söylediklerini hayata gecirse bence cok olumlu bir gelisme olur kulüp adina... Kurumsallik konusunda Adnan daha tutumlu gibi geliyor bana, medyaya cikip Fenerbahce ile cok kavga etti, ama genel olarak aciklamalari populist olmadi. Oyuncular ve yüksek maaliyet konusunda elestiri getiren yegane adamdi kulüpte. Gittikten sonra zaten kayis tamamen koptu o konuda.
Zihniyetler ile savasma konusunu anliyamadim. Kulübe profesyonel futboldan anlayan uzmanlar gelirse bence lehimize olur.

Sevmem ama kesinlikle Yalman, Helvaci gibilerine tercih ederim.

Adnan Ozturk atar tutar tavirlari ile sempati topluyor ama bana guven vermiyor. Tabii idare sureci nasil olur kestirmek zor.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Diğer isimlere bakınca bu adamı destekleyesim geliyor

Vakti zamanında resmi siteden fena azar yemiştir :))

İşte Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama...

Son günlerde, özellikle Fatih Terim’in ayrılmasından sonra Galatasaray’da iktidar hırsına kapılmış bir kaç kişinin TV, basın ve internet ortamında sistemli bir eleştiri ve yıpratma çabalarına giriştikleri, amaçlarına ulaşmak için her yolu mübah, her şeyi fırsat olarak gördükleri Galatasaray’ı biraz tanıyan, gelişmeleri göz ucuyla bile olsa takip eden herkesin farkında olduğu bir gerçek. Ne yazık ki, dün Galatasaray’ı başka bir yönetimden kendi tabirleriyle “kurtarmaya” çalışan ve Ünal Aysal’ın Başkanlık döneminin büyük bir bölümünde görev almış ancak bu bayrak yarışının anlamını kavrayamamış bazı arkadaşlarımız, bu seviyesiz girişimlerin başını çekiyor.

ADNAN ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMALARI

Dün akşamki Telegol programında, bir önceki dönemin Başkan Yardımcısı sıfatını taşıyan Adnan Öztürk’ün kendisinin en azından tanıklık ettiği süreçteki pek çok gelişmeyi inkar eden bir tavır içinde “komplo, tezgah, tiyatro” gibi çamura bulanmış bir retorikle, hiç bir Galatasaraylı’ya yakışmayan bir hırs ve uslup içinde bir röportajı yayımlanmıştır.
Galatasaray’da yöneticilik yapmış bir kişi için en hafif tabirle “utanç verici” olarak nitelendirilebilecek bu söyleşinin camiamız açısında hayırlı bir yönü de mevcuttur. En azından bu sayede, uzun bir süredir her demecinde gönlünde yatan gerçek aslanın Galatasaray değil, Başkanlık olduğu ortaya çıkmakta olan bu arkadaşımızın, 180 derecelik dönüşümünün temelinde yatan motifler de, apaçık ortaya çıkmış bulunmaktadır.
Henüz 4 ayını yeni doldurmuş olan bir yönetimdeki arkadaşlarımıza ve yıllarca görev almakla kalmayıp camia içinde tanınmak için kullandığı değerli kurum ve kişilere yönelik alaycı, aşağılayıcı bakışı aslında bizzat kendisini küçük düşüren cümlelere dökülmüş, hiç bir bilgi ya da belgeye dayanmayan içi bomboş iddiaları seçim kararımızın erken değil tam zamanında alındığını hepimize bir kez daha kanıtlamıştır. Her vesileyle sağduyusunu kanıtlamış camiamızın ve kamuoyunun, bu talihsiz söyleşi sayesinde, kendisi hakkında nihai değerlendirmeyi yapacağından eminiz.

Alp Yalman veya Mehmet Helvacı olacağına, Adnan Öztürk'ün olmasını isterim.

Ali Dürüst neden camiada bu kadar tutulurken başkan olmak istemez enteresan bir şeylerden çekiniyor heralde. Üstelik Ünal Aysal kendisine iki kez teklif etti bunu

Valla öztürkü ta adnan polatla yarıştığı dönemden beri isterim ama futbolu pek bilmez saçma sapan avrupalı ceolar filan getirebilir futbolun başına korkum o yoksa gelsin hiç sıkıntı değil

Geri
Üst Alt