GSCimbom
Özyalçın: ''Akhisar gibi ciddi bir takımı yendiğimizde bile istifa diye bağırdılar''
Ü

Özyalçın: ''Akhisar gibi ciddi bir takımı yendiğimizde bile istifa diye bağırdılar'' Sayfa 2

Ümit Çatar ·

Cevap
55
Okunma
2,9K
Sayfa
2/3
Yazin Hamza agliyordu "takimi Akhisar yapiyoruz diye elestiriyor bizi taraftar, böyle birsey yok" diye.

Ulan Akhisar yapmadiniz, Akhisar'dan beter yaptiniz. Yönetici denen saklabanlar cikiyor Akhisari ciddi rakip olarak lanse ediyor.

Akhisari kim ciddi rakip diye görür? Evet ligde 4-10.sira arasinda oynayan takimlar. Bizi o seviyeye düsürdüler iste, bir de utanmadan hala gevsek gevsek konusuyor gerizekalilar.

aMA CHELSEA DEN 5 YEDİĞİMİZDE SAMİ YENDE BAĞIRMADILAR ÇÜNKÜ BİLİYORLARDI Kİ O YONETİM ADAM GİBİ YONETIM Kİ O SEZON UEFA YI ALDIK

296705.jpg

herşey bu şerefsizin attığı adımla başladı ne yazık ki, Galatasaray'ı içten çökertti şerefsizler. Bu Galatasaray içindeki futbol zekası 0 paraya tapan satılıklarda bir bir birbirlerini sattılar. işin özeti budur.

İhanet çetesi .....tarihn en kötü yönetimi.utanmadan pişkin pişkin açıklama yapıyorlar birde

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar sporu hafife almayalım. 6 Şampiyonlar ligi, 4 Uefa Kupası, 5 Süper Kupa ve 3 Kıtalararası kupa sahibi bir takım sonuçta yani.

Nasıl olurda Turkiye'nin en yuksek puanli okullarindan biri Galatasaray Lisesi olur anlamiyorum.Ne yenilerde ne eskilerde gram akıl yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okul da iyi olmak ve zeki olmak bir degil ki. Ezbere ögrenip herseye evet derseniz, okulda büüyk ihtimall iyi olursunuz, ama biraz kafanizi calistirinca, ve sorular sorunca problemler basliyor

Karambolde hiç yaşanmamış bir şeyi sorsalar ona da haberim var olmaz olur mu falan der muhtemelen

Yöneticiyim ben yönetici en çok bana saygı duyacaksınız falan filan

Son düzenleme:
Sana oksijen veren ağacın yaprağını seveyim.

Bu kafada olan daha kaç kişi var perde arkasında kim bilir.

Geri
Üst Alt