GSCimbom
Özyalçın: ''Akhisar gibi ciddi bir takımı yendiğimizde bile istifa diye bağırdılar''
Ü

Özyalçın: ''Akhisar gibi ciddi bir takımı yendiğimizde bile istifa diye bağırdılar'' Sayfa 3

Ümit Çatar ·

Cevap
55
Okunma
2,9K
Sayfa
3/3
Polat zamanında yüksekten konuşup efendim sportif başarı yok, taraftar haklı demeyi biliyordu.
5 senede unutuldu mu bunlar, yönetime girince ne değişti?

Yine sportif başarı yok, Akhisar ciddi rakip olarak görülüyor. Ekonomi desen berbat halde. Siz de çözüm üretemiyorsunuz...
Taraftar istifa demekte sonuna kadar haklıdır. Taşın altına elini atan iş bilmez olunca yarardan çok zarar verir. Kaldı ki bu yönetim kulüpten çok liseye mi çalışıyor anlamadım ben.

Kulüpte bunun gibi bir kaç isim daha var atarlı konuşan, divan toplantılarında bunlar kürsüye çıkınca kanalı değiştiriyorum.

gidisiniz cok fena olacak. Resmen deli ettiniz lan adami bu sezon.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer bu yönetim aynı bunaklarla devam etsin, seneye bizim takım kümede kalma savaşı vermezse birdaha foruma yazmam. O kadar eminim. Seneye doğru dürüst takviye yapamaz bunlar. Emregürallarla falan bu kadro seneye dahada zor puan toplar. Küme düşmemeyi başarı sayarız.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasarayı üyelere özel tatil cenneti yapmaya kararlı bunlar !! bedava konaklama sosyal hizmetler adada mangal sefası riva da havuzlu villalarda pilav ayran keyfi vesaire vesarie ......

Bugun gelinen noktada artik bir cikar yol gorunmemektedir.Galatasaray liseli dinazorlarin ve komisyoncularla birlikte niteliksiz,kalitesiz sozde futbolcularin yuvasi haline gelmis durumda hepimize gecmis olsun

Adamların vizyonu Akhisarmış demek. Ben bu kadar yerin dibine geçtiğimiz bir zaman daha hatırlamıyorum. Bu sene bu kadar rezil bir sezon geçirmemize de artık şaşırmıyorum, bu adamlarla başarı yakalamanın imkanı yok. En yakın zamanda bunları komple defetmek gerek. Koca kulübü 1 senede sindirdiler, yok ettiler resmen.

Takım fenere yenilirse daha önce istifa etmediğinize çok pişman olacaksınız

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elini tasın altına koymayıp koca Galatasarayı böyle capsız vizyonsuz ezik insanların eline düsürdügünüz icin hepinize sövüyorum baskan adayları hepinize. Takım iyi gidince herkes gelir üsüsür ama biz söyle galatasaraylıyız diye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi