# Pablo Daniel Osvaldo

osvaldoyu bosver simdi lavezzi nerde

Yiğit "Alabora'yı" izlemeye devam mı ha? Köftehor.

Bizim de 1-2 tane Italian yakisikli topçumuz olsun :(

Hey allahım ya. Ekşide okumustum bu forumda degişik,enteresan,ergen adamlar oldugunu ama bu kadarınıda tahmin etmemiştim.

tumblr_m9drqmVq2f1rb23fmo1_250.gif

tumblr_m9y6o9S22g1r1fq7do1_500.gif

tumblr_m9y74vLPC41r1fq7do1_500.gif

Ya bi de bu adami tek forvet koyanlar olmus gulmemek elde degil.Bu adam G-O-L atamiyor!Eskiden atardi ama artik ozurlu hale geldi zaten hicbirzaman tek forvet oynayacak bi yapida futbolcu degildi kanatlara deplase olan,yipratan bi forvet 4-3-3 forvet kanadi gibi tek forvet oynayacak biri degil. Gecen sene 31 macta 6 gol atip 1 asist yapmis millet tek forvet olarak koyuyor ..

size kalsa 2-3 tane daha yabancı forvet alalım dersiniz ama ne işimiz var anlamıyorum. 5 yabancıyla sahaya cıkıcaz ve bizim forvetimiz şuan ne kadar beğenmesenizde en iyi türk forvet . ilerde top tutmuyor ama bu sene kenar oyuncularımız iyi ve kenarlardan gelicez. yabancı forvete ihtiyacımız yok .burak yeterli

Bana ilginç geldi hem yüksrk bonservis hem amc de oynayabilmesi Wes10 konusunda şüphe uyandırdı umarım yanılırım zira Burak ın yedekliği sorun yaratır ama bir yanımda gelsin diyor ulan akşam akşam çelişkiye soktular beni

Geri
Üst Alt