# Pablo Daniel Osvaldo

Ya bi de bu adami tek forvet koyanlar olmus gulmemek elde degil.Bu adam G-O-L atamiyor!Eskiden atardi ama artik ozurlu hale geldi zaten hicbirzaman tek forvet oynayacak bi yapida futbolcu degildi kanatlara deplase olan,yipratan bi forvet 4-3-3 forvet kanadi gibi tek forvet oynayacak biri degil. Gecen sene 31 macta 6 gol atip 1 asist yapmis millet tek forvet olarak koyuyor ..

gol atamıyo diyosun 6 tane atmış

asist yapabiliyo mu peki 1 asisti var???

çift forvet oynasın besliyo fln diyosun ya

Bana ilginç geldi hem yüksrk bonservis hem amc de oynayabilmesi Wes10 konusunda şüphe uyandırdı umarım yanılırım zira Burak ın yedekliği sorun yaratır ama bir yanımda gelsin diyor ulan akşam akşam çelişkiye soktular beni

Sneijder ile alakası yok. Sneijder kalıyor geçelim önce bunları.

Sneijder ile alakası yok. Sneijder kalıyor geçelim önce bunları.

İnşallah diğer taraftan Chedjou, dany,eboue den kurtulmak ve sağlam bir avrupalı defans almak lazım osvaldo da cuk oturur o zaman aslında sneijder ile süper ikili olurlar bizde keyfimize bakarız:-)

gol atamıyo diyosun 6 tane atmış

asist yapabiliyo mu peki 1 asisti var???

çift forvet oynasın besliyo fln diyosun ya

Refik Juve'nin forvetine beni koysan 6 tane atarim onume dusen toplara tepip.Dogru diyosun besleyici ozelligi de pek kalmamis ama adamin nasil diyim bi albenisi var sahada top ayagina yakisiyor,sahada durusu filan karizma ama tam anlamiyla bal yapmayan ari olmus artik bence bizde de is yapmaz.Italya'da aygir forvetlerden birini alalim tam bizim lige uygun adamlar misal Gillardino,Bianchi bizim Ligde Zlatan gibi olurlar.

"Pablo Osvaldo, Southampton'dan 2. Kaptan Fonte'ye yumruk attığı için kovuldu."

:D

Refik Juve'nin forvetine beni koysan 6 tane atarim onume dusen toplara tepip.Dogru diyosun besleyici ozelligi de pek kalmamis ama adamin nasil diyim bi albenisi var sahada top ayagina yakisiyor,sahada durusu filan karizma ama tam anlamiyla bal yapmayan ari olmus artik bence bizde de is yapmaz.Italya'da aygir forvetlerden birini alalim tam bizim lige uygun adamlar misal Gillardino,Bianchi bizim Ligde Zlatan gibi olurlar.

olabilir buna katılıyorum

Piyasasının 10-11 civarında olduğunu sanmıyorum eğer hocası satış raporu verirse 6-7 milyona biter iş ve harika transfer olur forvetsiz yola çıkılmaz.

Şu an bizde üst düzey 1 forvet var Burak (tartışılır ama doğru yani). Gerekirse 4-2-1-3 oynarız, gerekirse 4-2-3-1, gerekirse 3-5-2.

Alınmalı, +3 yedek kuralı da var, oyuna sonradan girip çok şeyde katar. ŞL için önemli.

burak üst düzey forvetse kulübü kapatalim gidelim

Gelsin gelsin

★★★》☆

Gelirse Melo ile kavga eder.Baytar ile kapışır.Burak'ı döver.Selçuk'u komaya sokar.Joey Barton'da gelsin tam tımarhanelik olalım.

Ya bi de bu adami tek forvet koyanlar olmus gulmemek elde degil.Bu adam G-O-L atamiyor!Eskiden atardi ama artik ozurlu hale geldi zaten hicbirzaman tek forvet oynayacak bi yapida futbolcu degildi kanatlara deplase olan,yipratan bi forvet 4-3-3 forvet kanadi gibi tek forvet oynayacak biri degil. Gecen sene 31 macta 6 gol atip 1 asist yapmis millet tek forvet olarak koyuyor ..

Baros gelmeden kac gol atdı ?

* LG G2 Tapatalk *

Baros gelmeden kac gol atdı ?

* LG G2 Tapatalk *

Herzaman ayni sey olacak die bi kaide yok.Bu adamin sorunlu bi eleman kafa olarak cozutmus,futbolu da bitis donemine dogru gidiyor 8-10 verip getirmek sacmasapan bi is olur.Baros tuttu diye gol atamayan kabiz her forveti alip gelelim o zaman.

Yabanci forvete gerek yok bence. Aslinda gerek var ama bu sinirlama da gerek yok. Kanat forvet oynayacaksa isteyerek gelsin, ama kanat forvet oynamaya istekli olacagini da sanmiyorum.

-----------Burak

Osvaldo-----Olcan

Ama bu adami boyle oynatacagimiza saf kanat getirelim daha iyi.

Geri
Üst Alt