# Pablo Daniel Osvaldo

Osvaldonun bir gol vardı iki üç kişiyi çalımlayıp sağ doksana takmıştı ingilterede yılın golü adayıydı. Onun videosu verildi mi bilmiyorum ama harika bir güldü

Romada harikaydı şimdi düşüşte ama tam bizim seveceğimiz tarzda bir forvet ayagı iyi düz bi adam degil olursa sevirim

Prandelli takıntılı bi adam degil bence 4-4-1-1 4-2-3-1 kullanacaktır

Prandelli dünya kupası kadrosuna almadı bunu niye istesinki Cassano olsa anlarım da

Bu osvaldo avni akerde trabzonu parçalayan adammı? Juveli?

şampiyonlar ligi de önemli bizim için.tabi ki gelsin.ligde de teknikdirektör bi zahmet kadroyu kurabilsin abi.bazen bruma oynar,bazen telles..ama böyle bi durumda tarık çamdal şart.gökhan töre de.

Ne olursa olsun Osvaldo gelirse Burak kesilir ağa gerisini bilmem ben.

Yada ;

Muslera

Yerli Semih Yerli Telles

İnler Melo Selçuk

Burak Osvaldo Sneijder

Bu şekilde oynayacağız ve ne Sneijder ne Burak yerinde oynayacak ve bir Gökhan İnler hamlesini mecbur kılacak.​

Osvaldoyu kiralayında kuerallayı listeden cıkarıp osvaldoyu aldı conte ama ligde lroente tevez oynatıyordu genelde bozmadı hamle oyuncusuydu osvaldo

Ne olursa olsun Osvaldo gelirse Burak kesilir ağa gerisini bilmem ben.

Yada ;

Muslera

Yerli Semih Yerli Telles

İnler Melo Selçuk

Burak Osvaldo Sneijder

Bu şekilde oynayacağız ve ne Sneijder ne Burak yerinde oynayacak ve bir Gökhan İnler hamlesini mecbur kılacak.​

Bu şekilde değil de solda Burak, sağda Olcan şeklinde olabilir, İnler de olmaz. Osvaldo da sol kanat oynayabilir, daha doğrusu sol forvet gibi. Sanırım oynamışlığı vardı.

Geri
Üst Alt