pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Bu her yer dolu mevzusu gayet ciddi seviyede zaten. Bence insanlar cepindeki az para ilede en azından zevkime bakarim derdine düşmüş. Bizim nesil çekiyor cefasini bakalım
İnşallah evlatlarimiz için herşey daha güzel oluru dilemekten başka carede yok

Allah yardimciniz olsun. ne desem fayda etmez. Biz gurbetciler bu konuda agzimizi acmaya hakimiz yok. Yok efendim avrupada eski avrupa degil yok hersey pahali bilmem ne. Burda calisan rahat. hersey pahali olsa bile gecinebiliyoruz. Turkiye ile kesinlikle kiyaslayamazsin. Turkiye cennet diyen gurbeci de bencildir ve sadece kendini dusen bir soytaridir.
Vallahi bende çalışıyorum çok şükür bir şekilde geçiniyoruz ama dediklerine katılmıyorum. Hollandanin da kendine göre zorlukları var. Asıl problem milletin avrupayı Türkiye ile kıyaslaması.

Turkiye şu an ki durumu ile kiyaslanamaz. Yalnız etrafımda çok şikayet edipte iş seçen çok insan var. Yok orada çalışmam burada çalışmam. Allah herkesin yardımcısı olsun.

ozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?
Türkiye'nin nüfusu 80m civarında. Bunun en iyi ihtimalle 70m u fakir ya da sınırda. Senin gördüklerin bu 10m insan.

Vallahi bende çalışıyorum çok şükür bir şekilde geçiniyoruz ama dediklerine katılmıyorum. Hollandanin da kendine göre zorlukları var. Asıl problem milletin avrupayı Türkiye ile kıyaslaması.

Turkiye şu an ki durumu ile kiyaslanamaz. Yalnız etrafımda çok şikayet edipte iş seçen çok insan var. Yok orada çalışmam burada çalışmam. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Aldığın maaş kiraya bile yetmiyor o yüzden olabilir bu adamlar hangi motivasyonla çalışsın ki

Avrupada gecinemiyoruz diyen adamin agzinin ustune 2 yumruk sallin.

Şu konjonkturde yatırım yapılmaz. Örneğin, 3e alıp 5e satsan öbür ay 7ye alıyorsun o materyali. Enerji fiyatlarida işçi giderleride had safhada. Bir yer alıp kiralayamazsinda. 2 milyona aldığın eve 2000 TL kira veriyorlar . Paradan para kazanamazsin, sadece değerini korursun. Ee napacajsin

Turkiye'de ne zaman ekonomik kriz oldugunu anlariz.

@Sinan Bilgin her sene iphone degistirmediginde , marinada viski icmek yerine bu aksam irish pubda takilayim dediginde.

sabrın bile pahalı noktaya gelmesi olarak revize edelim

ama kendi düşen ağlamaz tabii

Ne gibi zorlugun var mesela.
iki kisi calistigin zaman hic bir sikintin olmamasi lazim. Illa hersey luks olsun demiyorum.
Tek kisi calistigin zaman da yetmedigi yerde devlet zaten yardim ediyor.
Her ulkenin sikintisi var onu anliyorum, ama senin dedigin gibi hollandayi turkiye ile kiyaslayanlara sozum. birde euro lari turkiyeye goturup orda onu yerken laf edenlere

2001 krizinde insanlar mağaralara mı çekildi ? Post apokaliptik zombi istilası gibi bir sahne bekleniyor kriz olduğunu anlamak için sanırım.

Geri
Üst Alt