pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Ocak ayında yıllık enflasyon oranında %36 zam almıştım bugün de maaşım %30 zamlı yattı. Hiç yoktan iyidir diyoruz artık ne diyelim :crushed:

Gerçek enflasyon oranında zam alma ihtimalimiz yok zaten. O yüzden hiç yoktan iyidir.
Herkesin maaşı zamlandığı için pahalılık dert olmuyor, memur, emekli olanlar temmuzda yüzde80 zam almış olacak, özel sektörde temmuzda ara zam yapıyor, temmuzdan sonrada enflasyon artar üç hane olur gibi

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocak ayında yıllık enflasyon oranında %36 zam almıştım bugün de maaşım %30 zamlı yattı. Hiç yoktan iyidir diyoruz artık ne diyelim :crushed:

Gerçek enflasyon oranında zam alma ihtimalimiz yok zaten. O yüzden hiç yoktan iyidir.
Siz başkanlığa mı bağlısınız abi

Herkesin maaşı zamlandığı için pahalılık dert olmuyor, memur, emekli olanlar temmuzda yüzde80 zam almış olacak, özel sektörde temmuzda ara zam yapıyor, temmuzdan sonrada enflasyon artar üç hane olur gibi

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özel sektörde ne zammı oluyor Temmuz'da? Sadece olursa asgari ücret zammı olur. Onun dışında yok.

Genelleme yapmasak iyi olur gibi.

Tütün kolonyası yoktu buralar. Hafiften de gül suyu kokusu geliyor.

Geçenlerde 5.5 liraya yazılımcı ilanı gündem olmuştu, böyle bir şey yaşanıyor mu yazılım dünyasında

Ben niye seni devlete bağlı çalışıyor diye biliyordm sjsn
Yok devlete bağlı çalışmıyoruz ama devlet gibi kurumlara çalışıyoruz savunma sanayi sektörüne hizmet veriyoruz kardeşim. O yüzden aklında öyle kalmıştır. Aselsan, Fnss, Bmc, Stm, Baykar vs... müşteri portföyü. Ha aldığımız rakamlar tatmin ediyor mu? Kesinlikle hayır :crushed:

2 hafta önce mangal yakalım dedik . 4 bira 800 gram köfte 1 halka sucuk 2 domates 2 biber cips kola çekirdek mangal kömürü 400 lira tuttu.Bugun yapmaya kalksak 500 belkide 500 gecicek.

Geri
Üst Alt