pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Türkiye'de nasıl yaşıyorsunuz ağa? Her gün kalktığında dün aldığın ürünün fiyatının ne olduğunu bilmiyorsun. Yazık be. Allah ihtiyacı olan herkesin yardımcısı olsun.

o noktadan sonra 35 sayfa geçmiş :asd:

Bizim millete mustehak aslinda halen adamlar enflasyonu dusurup kalici cozum saglayacagiz diyor

Enflasyon fiyat artis hizi velevki %10 a dustu 1000 liralik urun 1100 lira olacak
ki yuzde onlar daha 3 4 sene filan hikaye

E emeklinin maasi halen 10.000 TL
dogru durust tuik aciklasaydi 25.000 filandi
bu calinan 15.000 TL yi kimse vermeyecek ki

once maaslari insani seviyeye cekip sonra eflasyonu dusureceksin ama bunun farkinda olan malum parti secmeni varmidir bilmiyorum halen anketlerde %29 oy olabiliyorlarsa demekki halk hakediyor halen akillanmamis

Amerika ile tüm atıştığımız konularda şimdi yine onların istediği gibi anlaşmış olduk. Olan halkın götüne oldu, götümüze girdi. Siyasetçiler tükürdüğünü yalarda bu kadarına pes doğrusu

Bir yilda Hersey üc dört kart artmis döviz ancak yüzde 20 yükselmis ama suc dövizde oluyor. Heralde en ucuz kalan dövizdir.

İstanbul’da oturulabilir semtlerde kiralar minimum 30-35 bin TL olmuş, o da 30+ yaşında evler. Rezillik artık bu kadarı.

Gençken bir şeyi alırken iki kez düşünmezdim. Şimdi yakın ve uzak gelecekteki ödemeleri düşünüp ona göre pozisyon alıyorum. Genelde misyoner ama akaryakıt istasyonları doggy tercih ediyor.

Geri
Üst Alt