Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.783
- 101.949
- 5.238
1 ay çalışıyorum sanki aldığım parayı yemek yemek için izin veriyorlarmış gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu menünün de 45 tl olmasına oha demişiz. Şimdi?buna emin miyiz?
Dürüm Tavuk Döner Menü
Dürüm Tavuk Döner + Patates Kızartması (Orta Boy) + Ayran (30 cl.)
44,99 TL
Nerde yedin yav. Normalde 400 pizza, 200 de tramisu olması lazımPizza + salata + tramisu
1.150 tl ödedim an itibariyle
jr ekonomist açıklasa da bilsekBu menünün de 45 tl olmasına oha demişiz. Şimdi?![]()
Onlem almazlar ama vergi alabilirlerBir de ciddi bir sanal kumar bağımlılığı başladı millette. Kimi şeker patlatıyor kimi uçak kaldırmaya çalışıyor. Zaten aldıkları üç kuruş para onu da buralarda kaybediyorlar.
Devlet bakalım ne zaman önlem alacak.
Hayatta kalman yeterli.1 ay çalışıyorum sanki aldığım parayı yemek yemek için izin veriyorlarmış gibi hissediyorum
eğlenme komiserim.Çocuk oyun alanlarındaki dandik oyuncaklara bir bakın derim..5 dakikası 60-70 lira falan gercekten şaka gibi 2 çocukla gidince yarım saatte 500luk ediyorlar
Baslık hakkindaki goruslerime ne diyorsuneğlenme komiserim.
bunlar çok gereksiz işler
ahir zamandayız, oturup şükretme ve eksik ibadetlerimizi tamamlama zamanıdır biliyorsun.
camiler ücretsiz
ne oldu ekram başkanla küstünüzEğer Imamson en tepeye aday olur ve seçilirse bugünleri de mumla arayacağız. Ama yok KK adaylık zamanı gibi laf anlamayanlara laf anlatmakla hiç uğraşmayacagim bu sefer. Verip geçeceğim ve seçildiğinde hallerini göreceğim.
Ne oldu sen hani benimle konuşmuyordun küsmüştun?ne oldu ekram başkanla küstünüz