Pamir Ölü Bulundu!

emrah oktay diyorki ölen kardeşimizin ailesi zengin olduğu için 2 gündür tvlerde bangır bangır gösteriyorlar anadoluda böyle vakalar hergün oluyor 3.sayfadan öteye gitmiyor diyor

lafı eğip bükmeden bunu diyemedi ama bunu kastetti

zengin olup çevrenin olmanın avantajını bu sebeple kullanmak yanlış değil, keşke herkes için böyle seferberlik ilan edilse ama olmayacağı için 1 zengin aile için böyle olması bile kardır, bunda eleştiri yapacak durum yok

ailesine başsağlığı dilerim kimsenin başına böyle acılar gelmesin

Öncelikle Allah rahmet eylesin daha çocuk yaşta ölen Pamir'e.

Bir çocuk öldükten sonra cümle kurarken ama diyebilmek nasıl bir vicdanın ürünüdür bilmiyorum.

Twitterda falan öyle mide bulandırıcı yorumlar gördüm ki ne zaman bu kadar insanlıktan çıktınız demekten kendimi alıkoyamıyorum.

Eğer bir çocuk için insanlar sokağa dökülüp çocuğu arıyorlarsa helal olsun o sokağa çıkıp acılı aileye yardımcı olmaya çalışan her bir insana.

Acıları sınıflandırmaktan insanları bölmekten ne zaman vazgeçeceksiniz çok merak ediyorum.

Allah Rahmet Eylesin, anne ve babasina bas sagligi diliyorum cok uzuldum haberi gorunce yikildim :(.

Allah rahmet eylesin

Akıllı 300 kişi ormana kadar aramışlar yandaki havuza bakmak akıllarına gelmemişmi?

Çok üzücü bir durum Allah yakınlarına sabır versin

Taptap

Allah rahmet eylesin. Annesine babasina sabir ihsan eylesin ins. 3 yasinda oglum var oksurdugunde bile icim parcalaniyor boylesini dusunemiyorum bile. Bu kadar gundem olmasi ailesinin cabalarindan kaynaklidir.. Baska seyler dusunmek cok manasizdir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin.

bu-sorular-merak-ediliyor--4234684.Jpeg

havuz dedikleri suradaki lesh gibi su beyler, aklinizda berrak su goruntusu olusturmayin, hemen bulamamalari normal...

Başka bi iş var bunda çok belli. Dalgıçlar aramış zaten ufacık havuz ya ihtimal dışı bulunamaması. Pis bişey çıkmaz inşallah altından. Allah sabır versin.

Türkiye genelinde ve dünyada bu tarz nice haberler oluyor, her gün onlarca çocukla ilgili kötü haberler çıkıyor ama nedense bu çocuğun ki fazla yankı uyandırdı. Kaybolduktan sonra ölü bulunması 3. sayfa haberlerine konu olabilecek niteliktedir. Allah rahmet eylesin ama ölü bulunmamış olsaydı ansızın bir yerden çıkagelmiş olsaydı 3. sayfa haberlerine bile girmemesi gereken bir mevzu olurdu. Sonuçta ilk kez bir çocuk kaybolmuyor. Kaybolduğu süre de alt tarafı 1 gün. Günlerce haber alınamayan çocuklar vardı bu zamana kadar ama neden bu çocuğun ki bu kadar haber değeri taşıdı anlamadım.

Bunları yazan kişi 2 yaşındayken ailesiyle gittiği günübirlik bir deniz sefası sırasında kaybolmuş ve 3-4 saatlik bir arayışın ardından bulunmuş bir çocuk. Deniz kıyısında denize girip boğulma ihtimali Pamir bebeğin evinden çıkıp yan komşunun havuzda boğulma ihtimalinden çok daha fazlaydı. Bunun gibi hadiseler milyonlarca çocuğun başına gelmiştir. Onlar yerel gazete haberlerine bile çıkmazken neden Pamir adlı çocuk tüm sosyal medyadan bu kadar ilgi gördü, İstanbul'da seferberlik ilan edildi enteresan. Bence..

Renktas dusunce tarzini anlayabiliyorum. Diyorsunki keske her cocuk icin boyle yapilsa ama bunu anlatirken bu olayi elestiriyo gibi gorunmen sakincali belki bu milat olur oyle dusun. Bak insanlarimizin kenetlenmesi ne guzel bundan sonraki milyonlarca cocugu bulmak daha kolaylasir. Hem ornekte oldu bu artik bu durumlarda olan aileler sosyal medyanin etkisini yardimlasmayi kenetlenmeyi gordu. Hepimizin basina gelebilir Allah korusun..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün den beri ariyorlardi sok oldum haberi duyunca allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin

Doğrusu bu.Diğer çocuklar içinde böyle olmalı.Allah sabır versin.

Türkiye genelinde ve dünyada bu tarz nice haberler oluyor, her gün onlarca çocukla ilgili kötü haberler çıkıyor ama nedense bu çocuğun ki fazla yankı uyandırdı. Kaybolduktan sonra ölü bulunması 3. sayfa haberlerine konu olabilecek niteliktedir. Allah rahmet eylesin ama ölü bulunmamış olsaydı ansızın bir yerden çıkagelmiş olsaydı 3. sayfa haberlerine bile girmemesi gereken bir mevzu olurdu. Sonuçta ilk kez bir çocuk kaybolmuyor. Kaybolduğu süre de alt tarafı 1 gün. Günlerce haber alınamayan çocuklar vardı bu zamana kadar ama neden bu çocuğun ki bu kadar haber değeri taşıdı anlamadım.

Bunları yazan kişi 2 yaşındayken ailesiyle gittiği günübirlik bir deniz sefası sırasında kaybolmuş ve 3-4 saatlik bir arayışın ardından bulunmuş bir çocuk. Deniz kıyısında denize girip boğulma ihtimali Pamir bebeğin evinden çıkıp yan komşunun havuzda boğulma ihtimalinden çok daha fazlaydı. Bunun gibi hadiseler milyonlarca çocuğun başına gelmiştir. Onlar yerel gazete haberlerine bile çıkmazken neden Pamir adlı çocuk tüm sosyal medyadan bu kadar ilgi gördü, İstanbul'da seferberlik ilan edildi enteresan. Bence..

Çocuk öldü çocuk. Sen ne anlatîyosun allah aşkına

Evlat acisi dunyadaki en buyuk acidir herhalde. Kimsenin basina gelmez umarim, temennim halk ve medya da boyle durumlarda benzer sekilde duyarlilik gosterir ilerde.

Bir cocugun hayati soz konusuydu ama hala ayrimcilik, kiskanclik, eziklik kaynakli mesajlar her ortamda. Allah rahmet eyler zaten yeri cennettir Pamir'in. Reenkarnasyona dayali bir sistem varsa da, Emrah Oktay dusunce yapisina sahip insanlarin daha az bulundugu bir ulkede dunyaya doner umarim. Biz uc yasinda olmedik boyle tiplerin otuz yildir gunluk hayatta olsun forumda olsun her turlu sacmaliklarina katlaniyoruz.

Geri
Üst Alt