Panathinaikos FC Takip Başlığı

Yav Galatasaray Niğdesporu almamış mıydı, liglerden çekilmiş o takım, durum ne şimdi.
Abi bu Ural Aküzüm denen Burak elmasın yöneticisi Niğde ile uşağı aldı kara para aklamak için aldığını söyleyenler bile var Niğde Anadolu’yu 2 küme düşürdü kulüp kapandı Uşakspor da 2.ligde kalmaya devam etti ama 14 sporcu maaş ödenmiyor diye ayrılmış şehirden herkes şikayetçi bu adamdan şimdi Niğde Belediyespor bal liginde inşallah seneye 3.lige çıkacağız

Abi bu Ural Aküzüm denen Burak elmasın yöneticisi Niğde ile uşağı aldı kara para aklamak için aldığını söyleyenler bile var Niğde Anadolu’yu 2 küme düşürdü kulüp kapandı Uşakspor da 2.ligde kalmaya devam etti ama 14 sporcu maaş ödenmiyor diye ayrılmış şehirden herkes şikayetçi bu adamdan şimdi Niğde Belediyespor bal liginde inşallah seneye 3.lige çıkacağız
Türkiye'de baska kulüp kalmamis gibi futbol sehri Nigde'den kulübü almak anca Elmas yönetiminin aklina gelirdi. Neyse ki kisa sürede sepetledik adami.

Türkiye'de baska kulüp kalmamis gibi futbol sehri Nigde'den kulübü almak anca Elmas yönetiminin aklina gelirdi. Neyse ki kisa sürede sepetledik adami.
Altınordu başkanı Niğde’yi aldığına çok pişmandı adam futbolcular tesiste sigara içmiş diye çıldırmış spor salonunu yasaklarım size demiş Niğde’de güzel salonlar var oraya gitmek zorunda kalırsanız demiş mizah gibi şehir

Türkiye'nin tüm hurda imparatorları Niğdeli. İzmir'deki İstanbuldaki kelle söğüşçüler Niğdeli, Türkiye'deki dondurmacıların yarısı Niğdeli. Yav bir şehir nasıl olur da ticarette bu kadar başarılı iken bu kadar Bayburt gibi, Bilecik gibi takılır ilginç bir durum.

konusu kitlenmeli böyle vizyonsuz bu kulübün forumda işi olamaz.

100 yıllık tarihi boyunca transfer ettiği ilk türk futbolcu sametse ceza konuyu silmek gerekir

verin yetkiyi işini bitereyim bu sitenin sayfasını

Türkiye'nin tüm hurda imparatorları Niğdeli. İzmir'deki İstanbuldaki kelle söğüşçüler Niğdeli, Türkiye'deki dondurmacıların yarısı Niğdeli. Yav bir şehir nasıl olur da ticarette bu kadar başarılı iken bu kadar Bayburt gibi, Bilecik gibi takılır ilginç bir durum.
Aksarayı kaptırmasak iyi büyürdük kaçtınız bizden :asd:

1705514554089.png

Yayın nerede ulan Saran!

Neyse başladı Can Önduygu da varmış affettim.

Ülkenin her yanında liyakatsizlik var.

Ssport, exxen, aspor, trt, bein, tivibu, sporsmart fark etmiyor. İki koyun güdemezler…

S sport 2de napoli maçı var. S sport plustadır

NAPOLİ SALERİNTANA maçı var yaw s-2'de.

120 milyon tane kanal var kimin hangi maçı yayınladığı belli değil allah hepsinin b.v.
S+ Live 2 yazıyormuş ekranda, ben uygulamadan direkt tıklayıp açıyorum o yüzden dikkat etmemiştim :d

Geri
Üst Alt