- 1 Mayıs 2018
- 57.134
- 47.946
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dragowski oynadı. Penaltıların ortasına kadar ismail çipe gibiydi aniden musleraya dönüştüPana transferde Polonyalı Dragowski'yi almışlardı o oynamadı mı?
Asıl sorulması gereken soru. Paok forumunda ne işin varBu paok forumunda niye yunanca konusmuyorlar
Geçen bize diyo ki sizi biraz motive edecem diye 1 link attı.Biraz Hırslı olmakla ilgili 1 forumduAsıl sorulması gereken soru. Paok forumunda ne işin var
Kesin gidip oraya da pana gol atınca "attılar" yazdıGeçen bize diyo ki sizi biraz motive edecem diye 1 link attı.Biraz Hırslı olmakla ilgili 1 forumduŞahinle Cemre'ye o günden beri şüpheli bakıyoz
![]()
Forumun neyle ilgili olduğunu yazdığım yeri hızlı 1 şekilde okur musun reisKesin gidip oraya da pana gol atınca "attılar" yazdı
FT sadece PAOKa koymadı cümlesine kaç kişi iştirak eder ... ?
Aynen öyleymiş benim Çipe dediğim Login mi ne o heriftiPana transferde Polonyalı Dragowski'yi almışlardı o oynamadı mı?
FT sadece PAOKa koymadı cümlesine kaç kişi iştirak eder ... ?
Bir ara iyice yükselmişti sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum ama ciddi düştü hatta en son Seri B'de oynuyordu. Terim bizdeyken de bize istemişti.Aynen öyleymiş benim Çipe dediğim Login mi ne o herifti
Bu da mala benziyor gerçi 1-2 p kurtarsa da
Ben de diyorum bunun ismi tanıdık geldi diye. Demekki geçmişte ilgilenmişizBir ara iyice yükselmişti sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum ama ciddi düştü hatta en son Seri B'de oynuyordu. Terim bizdeyken de bize istemişti.