DEVRE Panathinaikos 2 x AEK 1

️5' Vida

25' Bakasetas (VAR)

️32' Bakasetas

️34' Fotis Ioannidis
birde direkten donen topu oldu pana .
maca genel gelirsem :
0-1 geriye dustukden sonra pana dagilmadi - ki, buna oldukca elverisli bir defans ve orta sahalari oldugundan - haliyle aek 2yi bulsaydi sasirmazdim.
aek'in oyuncu kalitesi ve oturmus bir hocasi ve oyun anlayisi oldugundan 2yi bulmalari icin pana nin daha onde oynamasi yuzunden aek saglam kontralar yakaladi,,bu siralar da samet ilginctir defans blogunde gecit vermeyen ilk oyuncu olarak bi nevi takimi ve skoru 0-1 de tuttu.....
zaten pana one gittiginde bi sekilde bernard,bakesetas, ve forvet kaptanlari ile istedigi firsatlari buluyordu,,, bunlardan ilki var dan dondu, biri direkten, ikisi ust uste gol,,,, derken devre 2-1 pana lehine sonuclandi.
2.yari da pana kaptaninin yarim volesi cok klasti az daha kaleyi buluyordu,,olsaydi macin fisi cekilirdi diye dusunuyordum.
derken, yorgunluk, skoru koruma ic gudusu pana adina bariz agir basti,,,, aek'in risk alip toplu gelmesi , nordin gibi klasik doldur bosalt icin bicilmis orta servisini de sahaya surerek adeta misafir takim -pana ceza sahasini sagli sollu ve gobekten abluka altina aldi...burdan gol cikmamasi hem sans, hem atak sonlandiramama vs olarak adlandirsam da
-macin uzatmalarinda pana adina gunun iyilerinden olarak gordugum samet'in o sira rakibin topuna mudehale ederken yere yatmasi ile rakibe kritil frikik hediye edildi. ben gol olur tahmininde idim, cok iyi frikik atan ayaklara sahipler. kaleci tabiri yerindeyse yarim metre ekstra uzanip topu mukemmel celdi.
onceki mesajimda sunu bold belirtmistim ; pana adina bir sey bitmis degildi,
aek macini almalari kilit olur onlerini gorme adina,, ki, aldilar da.
1.paok ile 2.aek haftaya birbirleriyle oynayacaklar. beraberlik cikmasi pana adina olumlu gibi....
-mevcut durum -
1.paok : 66
2.aek : 65
3.pana : 62
4.olymp : 60
onumuzdeki ilk mac pana -aris deplasmanin da surpriz kayip vermezse, sonraki 2 mac gorece kolay takimlarla oynayip
-ayin 24un de fazla hirpalanmamis sekilde bu sefer -aek deplasmanina gidecek.....
sonrasi,,, sonrasi geldigin de yorumlariz.....
velhasil - cok kritik bir galibiyet oldu aek karsilasmasi. hoca adina sevindim.
saygi ve selamlar...